HerNews.gr
DECORNEWS Ζώδια

Το αντικείμενο που χρειάζεσαι στην κρεβατοκάμαρα σου με βάση το ζώδιο σου!

Το υπνοδωμάτιο κάποιου πρέπει να είναι ένας ασφαλής χώρος, όαση και αντανάκλαση του ατόμου που κοιμάται εκεί ανεξάρτητα το ζώδιο του.

Κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένες ανάγκες για τον χώρο ύπνου του που θα αναδείξει την κρεβατοκάμαρά του. Από τα ξυπνητήρια  μέχρι τις λαμπερές κουρτίνες, υπάρχει ένα στοιχείο κρεβατοκάμαρας για κάθε ζώδιο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο αντικείμενο κρεβατοκάμαρας για το ζώδιό σας!

Κριός (21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)

Ανοιχτόχρωμες κουρτίνες 

Ο Κριός θέλει να κάνει μια δήλωση. Δυνατό, περήφανο και ζωντανό, το υπνοδωμάτιο για το ζώδιο του Κριού θα φαινόταν υπέροχο με λαμπερές κουρτίνες. Αυτά προσδίδουν την απόλυτη αισθητική ατμόσφαιρα του Pinterest και επίσης δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα για έναν Κριό για να χαλαρώσει όταν τελικά πέσει στο κρεβάτι το βράδυ. 

Ταύρος (20 Απριλίου έως 21 Μαΐου)

Λεπτομέρειες Macrame 

Το ζώδιο της Γης Ταύρος θα ήθελε η κρεβατοκάμαρά τους να έχει boho style με λεπτομέρειες μακραμέ. Από κρεμαστές ζαρντινιέρες μέχρι statement κομμάτια τοίχου , το μακραμέ αναδεικνύει τους γήινους, φυσικούς τόνους που λαχταρά ένας Ταύρος για να χαλαρώσει.

Δίδυμοι (22 Μαΐου έως 21 Ιουνίου)

Τόνοι από κουβέρτες 

Ένας Δίδυμος περιέχει πολλά στρώματα, επομένως είναι λογικό να βρίσκονται σωροί από διάφορες κουβέρτες και ριχτάρια στο κρεβάτι ενός Διδύμου. Κουβέρτες  ριχτάρια φλις, πλεκτές εμπριμέ ποικιλίες. Κάθε είδος για κάθε περίσταση!

Καρκίνος (22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)

Ένας τόνος μαξιλάρια για να κλάψετε

Οι καρκίνοι είναι ίσως το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Οι τόνοι απαλών, διακοσμημένων μαξιλαριών δίνουν στους Καρκίνους τον ασφαλή χώρο που επιθυμούν, ενώ είναι και λειτουργικά σχεδιαστικά. Ο γενικός κανόνας με τα μαξιλάρια, είναι να τηρείτε έναν μονό αριθμό και μια γενική χρωματική παλέτα. Λάβετε αυτό υπόψη όταν επιλέγετε τα δικά σας μαξιλάρια. 

ρίξτε μαξιλάρια σε ένα κρεβάτι

Λέων (23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου)

Δήλωση Καθρέφτης δαπέδου-Μήκος 

Ένας καθρέφτης σε μήκος μέχρι το πάτωμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένας Λέων. Σκεφτείτε μόνο όλες τις selfies!. Ένας τεράστιος καθρέφτης είναι το καλύτερο στοίχημα για έναν Λέοντα ώστε να νιώσει ότι τον βλέπουν και να κοιτάζει παράλληλα το αγαπημένο του θέμα: τον εαυτό του. 

Παρθένος (23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου)

Ένα προσεκτικά επιμελημένο ράφι

Ένας Παρθένος είναι διαβασμένος και θέλει να το μάθετε. Ένα προσεκτικά επιμελημένο ράφι με τα αγαπημένα τους βιβλία σε συνδυασμό με βραβεία  και άλλα αγαπημένα διακοσμητικά κομμάτια κάνουν έναν Παρθένο να αισθάνεται περήφανος και ασφαλής. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαμορφώσετε ένα ράφι και να ξέρετε ότι το στυλ μιας Παρθένου θα είναι προσεκτικά κατασκευασμένο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου)

Κρεμαστά φυτά

Οι Ζυγοί είναι ένα με τη φύση, έτσι δεν είναι; Τα κρεμαστά φυτά δίνουν μια χαλαρωτική, φυσική αίσθηση σε κάθε χώρο. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές σε διάφορα καταστήματα. Τα παχύφυτα και άλλα φυτά που είναι εύκολα στη φροντίδα είναι η καλύτερη επιλογή.

κρεμαστά φυτά σε ένα υπνοδωμάτιο

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου)

 Κουρτίνες συσκότισης 

Οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις και ιδιωτικοί. Δώστε τους λοιπόν αυτό που χρειάζονται, που είναι κουρτίνες συσκότισης. Αυτό όχι μόνο βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, αλλά δίνει επίσης τη σκοτεινή, κυκλοθυμική ατμόσφαιρα που ευδοκιμεί ο Σκορπιός. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις διαθέσιμες για κουρτίνες συσκότισης, αλλά ο Σκορπιός πρέπει πάντα να επιλέγει σκούρες, αισθησιακές αποχρώσεις.

κουρτίνες σε ένα υπνοδωμάτιο

Τοξότης (23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)

Καρέκλα ανάγνωσης

Οι Τοξότες έχουν να κάνουν με τις φυσικές πινελιές και την εκμάθηση για τον κόσμο. Μια καρέκλα ανάγνωσης το καθιστά δυνατό. Τοποθετημένος σε μια γωνία ανάγνωσης της κρεβατοκάμαρας του, ένας Τοξότης θα νιώθει πάντα σαν στο σπίτι του.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου)

Ξυπνητήρι “Sunlight”.

Ένας Αιγόκερως έχει πάντα πράγματα να κάνει, μέρη να δει και ανθρώπους να δώσει αυτόκλητες συμβουλές. Αλλά ένα κανονικό ξυπνητήρι απλά δεν θα το κόψει. Πρέπει να ξυπνήσουν με πρόθεση, όπως ακριβώς σχεδιάζουν την ημέρα τους. Ένα ξυπνητήρι που μιμείται το φως του ήλιου τους δίνει το νέο ξεκίνημα που χρειάζονται για να αναλάβουν τις 83 προσωπικές και επαγγελματικές καθημερινές τους εργασίες.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)

Μια μοναδική ταπετσαρία τοίχου 

Ένας Υδροχόος είναι ιδιόρρυθμος και διαφορετικός. Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι επίσης. Υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες εκδοχές, από στάμπες paisley μέχρι αγαπημένα συγκροτήματα, ένας Υδροχόος μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. 

ταπετσαρία τοίχου σε ένα υπνοδωμάτιο

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)

Ένας ονειρικός προβολέας οροφής με αστέρια

Ο Ιχθύς είναι το ονειρικό ζώδιο. Ως εκ τούτου, ένας προβολέας με αστέρι που τοποθετείται στην κρεβατοκάμαρα είναι ένας τέλειος τρόπος για να ενθαρρύνετε την ιδιότροπη πλευρά τους. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για κάθε προϋπολογισμό και αυτές κάνουν κάθε κρεβατοκάμαρα Ιχθύων να αισθάνεται έξω από αυτόν τον κόσμο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Adam Levine & Behati Prinsloo: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι τους

Her News

Λουλούδια: Πώς θα φτιάξεις και θα διατηρήσεις το τέλειο μπουκέτο

Her News

Θερινό Ηλιοστάσιο: Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι για όλα τα ζώδια – Προβλέψεις από την αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Her News