HerNews.gr
Social News

Μαντόνα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδελφό της – «Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τους ορίζοντες»

Μία ημέρα μετά την είδηση του θανάτου του 66χρονου αδερφού της Άντονι Τσικόνε, η Μαντόνα μίλησε για εκείνον μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα αδελφό της, η βασίλισσα της ποπ, 64 ετών, θυμήθηκε με τρυφερότητα τη σοφία που της μετέδωσε σε πολλά επίπεδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Henry (@joehenrymusic)

Μαντόνα: Ο αποχαιρετισμός με μία φωτογραφία από τα παλιά

«Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τους ορίζοντες όταν ήμουν νεαρό κορίτσι και με σύστησες στον Charlie Parker, τον Miles David, τον Βουδισμό, τον Ταοϊσμό, τον Charles Bukowski, τον Richard Brautigan, τον Jack Kerouac. Φύτεψες πολλούς σημαντικούς σπόρους», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε μια throwback φωτογραφία.

Στη φωτογραφία, που ανέβασε στα stories τη, η Μαντόνα φαίνεται να χαμογελά σε ένα γεμάτο τραπέζι μαζί με πολλούς φίλους και τον Άντονι.

Ενώ εκείνη είχε το χέρι της τυλιγμένο γύρω από έναν άνδρα με μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ένα λεοπάρ σάλι στους ώμους της, ο αδελφός της τραγουδίστριας έδειχνε όμορφος καθώς κοίταζε μακριά από την κάμερα.

Η Μαντόνα, που γεννήθηκε στο Μίσιγκαν από καθολικούς γονείς, μεγάλωσε στα προάστια του Ντιτρόιτ με πέντε αδέλφια, το μεγαλύτερο από τα οποία ήταν ο Άντονι, που γεννήθηκε δύο χρόνια πριν από εκείνη το 1956.

Παρόλο που εκείνη μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1978 για να ασχοληθεί με τον χορό και ξεκίνησε μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα, εκείνος έμεινε στο Μίσιγκαν, δουλεύοντας κατά καιρούς για τον πατέρα τους, για να καταλήξει άστεγος και αλκοολικός.

Μαντόνα: «Έφυγε» από τη ζωή ο αδερφός της Anthony Ciccone

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Αλατζά: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

HerNews ka

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει!

Her News

Ιβάν Σβιτάιλο: «Πήρα 30 κιλά. Βούλιαξα στο αλκοόλ»

Her News b