HerNews.gr
Ελλάδα

Κοριτσάκι μόλις 6,5 μηνών ανάμεσα στους τραυματίες – Αγνοείται πυροσβέστης

Ανάμεσα στους δεκάδες τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, βρίσκεται και ένα κοριτσάκι μόλις 6,5 μηνών, το οποίο βρίσκεται στη χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ως τραυματίας της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Την ίδια ώρα, ένα αγόρι 8 ετών νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι τραυματίες, εκτός από το νοσοκομείο της Λάρισας, έχουν μοιραστεί σε ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς Θεσσαλονίκης και δύο ακόμη νοσηλεύονται στο ΓΝ Κατερίνης. Έξι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, 20 άτομα νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά και Νοσοκομείο Κατερίνης, 22 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, 32 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και έξι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ στη Λάρισα. Επίσης, δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Στο μεταξύ, κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ανάμεσά τους είναι και ένας πυροσβέστης με τη σύντροφό του, τα κινητά των οποίων είναι κλειστά.

Ο εφιάλτης της αναγνώρισης των θυμάτων – Τραγικές σκηνές στο Νοσοκομείο Λάρισας

Στο μεταξύ, τραγικές στιγμές βιώνουν οι συγγενείς των θυμάτων έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έχουν συγκεντρωθεί για να ενημερωθούν για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων, μετά τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη.

Άνθρωποι του νοσοκομείου βγαίνουν στον προαύλιο χώρο, φωνάζοντας ονόματα, κάτι που από μόνο του προκαλεί ανατριχίλα. Όποιος γονέας ή συγγενής ακούσει το όνομα του δικού του ανθρώπου, τον ενημερώνουν σε ποιο νοσοκομείο τον έχουν πάει.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν ακούν να φωνάζουν το δικό τους παιδί και μπαίνουν στην άχαρη διαδικασία να δώσουν όσα στοιχεία μπορεί να φανούν χρήσιμα, όπως το χρώμα μαλλιών αλλά και το είδος των ρούχων και παπουτσιών που ενδέχεται να φορούσε στο μοιραίο δρομολόγιο.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πανελλήνιες: Η Μαριλένα Γεραντώνη είναι η μητέρα της υποψήφιας που ζητούσε να μη γίνονται πάρτι & πέτυχε στη Νομική

HerNews ka

Φωτιά στην Αττική: Το BBC μετέδωσε εικόνες του MEGA από τον φλεγόμενο Ιππικό Όμιλο Αναβύσσου

HerNews ka

Κορoνοϊός: 1.496 νέα κρούσματα -53 νεκροί, 707 διασωληνωμένοι

Her News b