HerNews.gr
Beauty

Bella Hadid: Γίνεται μέλος της “Charlotte Tilbury” ως η νέα της μούσα και συνεργάτης

Το supermodel και ακτιβίστρια Bella Hadid εντάχθηκε επίσημα στην οικογένεια Charlotte Tilbury ως η νεότερη μούσα ομορφιάς και συνεργάτης της, ακολουθώντας τα βήματα μερικών από τις πιο σημαντικές γυναίκες στον κόσμο, όπως η Kate Moss , η Lily James , η Michaela Jae Rodriguez, η Jourdan Dunn και η Han So Hee.

Η συνεργασία, όπως αποδεικνύεται, προοριζόταν από την ημέρα που δύο γυναίκες συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη πέρυσι, ενώ και οι δύο παρευρίσκονταν στο Prince’s Trust Gala. 

 

«Θαυμάζω τη Charlotte εδώ και χρόνια, είναι μια αληθινή δημιουργική δύναμη και μοιραζόμαστε και οι δύο το πάθος για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία μιας ουσιαστικής κοινότητας ομορφιάς. Όταν είδα τη Charlotte στο Prince’s Trust Gala, θυμάμαι ότι ήταν όρθια και χόρευε στο τραπέζι ακριβώς δίπλα από το δικό μου», μοιράζεται η Hadid.

Bella Hadid

«Ήξερα ότι τότε θα ήταν η νέα μου παρτενέρ στο χορό. Είναι τόσο θεϊκό φως στον τρόπο που εργάζεται και συνδέεται με τους ανθρώπους. Το σύμπαν ήθελε να είμαστε μαζί εκείνο το βράδυ και κοίτα πού είμαστε τώρα!».

Αντικατοπτρίζοντας την ενέργεια της Hadid, η Charlotte Tilbury δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη για τη νέα εξέλιξη. «Από τη μαγεία της ομορφιάς στην τεχνολογία ομορφιάς και άλλα τόσα, η Bella έχει εξίσου εμμονή με το να σπάει τα όρια και να ξεπερνά τον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας όλες τις εξαιρετικές, μαγικές στιγμές που επιφυλάσσουμε», αποκάλυψε η Charlotte Tilbury.

Άλλωστε, στα 26 της, η Hadid έχει σφραγίσει τη θέση της ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη δημόσια πλατφόρμα της για να εμπνέει θετικές αλλαγές, καθιστώντας την την ιδανική επιλογή. 

«Πάντα αγαπούσα και θαύμαζα την Bella και όταν ήμασταν μαζί στη Νέα Υόρκη στο Prince’s Trust Gala πέρυσι, ξέραμε και οι δύο ότι ΕΠΡΕΠΕ να κάνουμε κάτι μαγικό μαζί», είπε η Βρετανίδα επιχειρηματίας ομορφιάς και καλλιτέχνης μακιγιάζ. 

«Η δημιουργική μας σύνδεση και ενέργεια είναι εξαιρετική και συναρπαστική — είναι πραγματικά μια συνάντηση μυαλών και ψυχών! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που γυρίσαμε την πρώτη μας καμπάνια μαζί στο Λονδίνο, στις αρχές αυτού του μήνα». Και πώς ήταν αυτή η εμπειρία; «Στο πλατό, η Bella είναι εντελώς μαγευτική», είπε η Tilbury.

«Φαίνεται τόσο όμορφη και με αυτοπεποίθηση από κάθε οπτική γωνία… Απλώς δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της! Είναι η πιο απίστευτη επαγγελματίας, μια αληθινή δημιουργική συνεργάτιδα και είναι απλά χαρά και διασκέδαση που βρίσκεται κοντά της, όλοι λατρέψαμε την ενέργειά της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι πιο fresh ιδέες για σκούρα νύχια για το επόμενο χειμερινό μανικιούρ σας

HerNews ka

Jennifer Lopez: To ρομαντικό mani που αφιερώνει στον Ben Affleck

HerNewskl

Lindsay Lohan: Yιοθέτησε το Brigitte Bardot hairstyle!

HerNewskl