HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Ο κουμπάρος τους Γιώργος Κατσινόπουλος επιβεβαιώνει το διαζύγιο τους

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα η είδηση που ήθελε τον Γιώργο Μαυρίδη να έχει χωρίσει με την Κρίστη Καθάργια όπου ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο για μόλις 9 μήνες.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έδειχνε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σύζυγο του Κρίστη Καθάργια, όμως για άγνωστους λόγους το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους χωρίς όμως να έχουν τοποθετηθεί δημόσια.

Η δημοσιογράφος του “Breakfast @Star”, Κωνσταντίνα Μάρα είχε μια επικοινωνία με τον κουμπάρο του ζευγαριού, Γιώργο Κατσινόπουλο ο οποίος παραδέχτηκε ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια έδωσαν τέλος στο γάμο τους χωρίς όμως να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες.

«Είμαι ακόμα κουμπάρος των παιδιών άσχετα με το τι έγινε ανάμεσά τους. Η ανάρτηση που είχα κάνει δεν έχει σχέση με το διαζύγιό τους. Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Είναι ένα θέμα που δε θέλω να το πάρω εγώ πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά. Ό,τι είναι να πουν θα το πουν. Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο ότι δε θα πάρω μέρος.

Δε θέλει ο Γιώργος να πάρει μέρος κανείς σε αυτό. Σίγουρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αλλά ξαναλέω, είναι κάτι για το οποίο μόνο οι δυο τους θα δώσουν απάντηση» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Στη διάρκεια της συνομιλίας τους, η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι δίπλα στον Γιώργο Μαυρίδη σαν φίλος, ο Γιώργος Κατσινόπουλος απάντησε αφοπλιστικά λέγοντας: «Σε όλους είμαι φίλος. Είμαι καλός άνθρωπος και είμαι στους πάντες δίπλα. Μέχρι εκεί, νομίζω ότι είναι το ένα και το αυτό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένη Μπαλατσινού: “Μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού μου δουλεύω περισσότερο από ποτέ”

HerNewskl

Survivor – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποβλήθηκε από το ριάλιτι – Πόσα χρήματα πήρε;

Her News b

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Η αρνητική κριτική είναι μέσα στο παιχνίδι, πάντα σε στεναχωρεί”

HerNewskl