HerNews.gr
Beauty

Lily Collins: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

Lily Collins

H Lily Collins είναι από τα αγαπημένα μας icons εδώ και αρκετές σεζόν και αυτό οφείλεται και στις στυλιστικές και beauty επιλογές της.

Emily in Paris

Αυτήν την φορά εκείνη αποκάλυψε αυτό που τόσο καιρό περιμέναμε: Το αγαπημένο της άρωμα που ταιριάζει με το στυλ της και το δέρμα της. Αν αγαπάτε λοιπόν τις φλοράλ υφές, τότε βρήκαμε αυτό που τόσο καιρό αναζητούσαμε/  

ταν πρόκειται να επιλέξουμε ένα άρωμα που θα φοράμε κάθε μέρα, οι προτάσεις άλλων συχνά δεν βοηθούν, καθώς πρόκειται για μία καθαρά προσωπική υπόθεση ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση το γεγονός πως κάθε άρωμα καταλήγει να μυρίζει διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο λόγω της αντίδρασης του με την επιδερμίδα, η εύρεση του ιδανικού γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός αποκάλυψε ποιο άρωμα δεν αποχωρίζεται, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

“Αν πρέπει να επιλέξω μόνο ένα θα πω το Miracle της Lancôme γιατί μυρίζει τόσο αναζωογονητικά. Με κάνει χαρούμενη και με ξυπνάει κάπως. Μυρίζει διαφορετικά με κάθε άτομο που το φοράει, αλλά έχει αυτή την παρατεταμένη μυρωδιά που καθένας αναγνωρίζει αμέσως. Είναι κλασικό, αλλά βγάζει μία φρεσκάδα και μου αρέσει αυτό. Θυμάμαι όταν γύρισα την καμπάνια για αυτό και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν πλέον μέρος ενός αρώματος που αγαπούσα τόσο καιρό. Μου ταιριάζει απόλυτα”.

Πρόκειται για ένα αισθησιακό, πικάντικο, λουλουδένιο άρωμα.

Emily in Paris: H Αshley Park απέδειξε πως ξεπερνάει την Lily Collins στις beauty επιλογές της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Οι πιθανοί κίνδυνοι

Her News b

Balayage 2023: 5 υπέροχα looks για να δοκιμάσετε το φθινόπωρο

HerNewskl

Beyoncé: Ποιο είναι το νέο της άρωμα που συνδυάζει την κομψότητα με την πολυτέλεια;

HerNewskl