HerNews.gr
Διεθνή

Will Smith: Δεν έχει ζητήσει ακόμη προσωπικά συγγνώμη από τον Chris Rock για το χαστούκι των Όσκαρ

Ο Will Smith ακόμη δεν έχει ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από τον Chris Rock σχεδόν ένα χρόνο μετά το περίφημο χαστούκι των Όσκαρ του 2022 σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Μετά την κυκλοφορία της ειδικής ταινίας του Chris Rock στο Netflix , “Selective Outrage” – στην οποία αστειεύτηκε ότι παρακολούθησε την νέα ταινία του Smith “Emancipation” μόνο και μόνο για να “τον δει να τσακίζεται” – μια πηγή λέει ότι είναι ακόμη πιο απίθανο οι βαρέων βαρών του Χόλιγουντ να τα καταφέρουν ποτέ. 

«Ο Will κάλεσε τον Chris πέρυσι μετά τα Όσκαρ, αλλά ο Chris δεν το σήκωσε. Και δεν έχουν μιλήσει από τότε», λέει μια πηγή που γνωρίζει και τους δύο άνδρες.

«Ο Chris ήταν ανοιχτός στο να μιλήσουν μέχρι ο Will να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και μετά όλες αυτές τις συζητήσεις για το Red Table Talk», συνεχίζει η πηγή  αναφερόμενος στην εκπομπή Facebook Watch της Jada Pinkett Smith, στην οποία κάποτε μοιράστηκε την ελπίδα της ότι ο σύζυγός της και ο άλλοτε φίλος του μπορούσαν να «συμφιλιωθούν».

Ο Smith ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό δύο φορές μέσω Instagram: σε γραπτή δήλωση την επομένη ημέρα της απονομής των βραβείων τον Μάρτιο του 2022 και σε ένα συγκινητικό βίντεο τον Ιούλιο.

«Οι δύο δημόσιες συγγνώμες του Will αφορούσαν τη διάσωση της φήμης του»,  ισχυρίζεται η πηγή. «Ο Will δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Chris Rock προσωπικά — και ο Chris δεν το περιμένει».

Ο Will Smith ο οποίος κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για το “King Richard” λίγες στιγμές μετά το χτύπημα του Rock στη σκηνή, παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ως απάντηση στις αντιδράσεις που έλαβε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Απάντησε κατηγορηματικά σε όσους υποστηρίζουν πως έχασε κιλά εξαιτίας του Justin Bieber

HerNewskl

Αυτοκίνητα: Πανάκριβες οι αντιολισθητικές αλυσίδες – Έως 400€ η τιμή

HerNews ka

Βραζιλία: Γυναίκα έκοψε με ξυραφάκι το πέος του συζύγου της και το πέταξε στην τουαλέτα

HerNews ka