HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Βάπτισαν την κόρη τους & η βασιλική οικογένεια δεν έδωσε το παρών παρά την πρόσκληση!

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κάλεσαν μέλη της βασιλικής οικογένειας στη βάπτιση της κόρης τους, πριγκίπισσας Λιλιμπέτ , την περασμένη Παρασκευή , σύμφωνα με το People.

Σύμφωνα με πηγή, ο Χάρι και η Μέγκαν απηύθυναν πρόσκληση στον βασιλιά Κάρολο , τη βασίλισσα Καμίλα , τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον , αλλά δεν έδωσαν το παρών.

Μια πηγή  λέει στο περιοδικό ότι υπήρχαν μεταξύ 20-30 καλεσμένοι στην οικεία συγκέντρωση της Παρασκευής, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της Meghan, Doria Ragland , του νονού της Lilibet, Tyler Perry και της νονάς.

Ο εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν είπε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα βαφτίστηκε την Παρασκευή, 3 Μαρτίου από τον επίσκοπο στην Επισκοπή του Λος Άντζελες, τον αιδεσιμότατο Τζον Τέιλορ».

Αφού ο παππούς τους Κάρολος έγινε μονάρχης μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Άρτσι, 3 ετών, και η Λίλιμπετ έλαβαν τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας σύμφωνα με κανόνες που καθορίστηκαν από τον βασιλιά Γεώργιο Ε’ το 1917.

Σε μια συνέντευξη τον Ιανουάριο, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για την επιθυμία του τα παιδιά του να έχουν μια ουσιαστική σχέση με τη βασιλική οικογένεια.

«Έχω ξαναπεί ότι ήθελα μια οικογένεια, όχι ένα ίδρυμα—οπότε, φυσικά, δεν θα μου άρεσε τίποτα περισσότερο από το να έχουν τα παιδιά μας σχέσεις με μέλη της οικογένειάς μου, κάτι που μου φέρνει  χαρά», είπε ο Χάρι.
Αυτό το διευρυνόμενο χάσμα φάνηκε νωρίτερα, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσεξ, εκδιώκονταν από το σπίτι τους στο Frogmore Cottage στο Γουίνδσορ της Αγγλίας από τον βασιλιά Κάρολο. Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι «τους ζητήθηκε να εγκαταλείψουν την κατοικία τους».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκάλυψη σοκ για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο

Her News b

«Χαζομπαμπάς» ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ποζάρει με την 10 μηνών κόρη του

HerNews ka

Ζεράρ Πικέ – Κλάρα Κία: Εμφανίστηκαν μαζί στη Βαρκελώνη – ΦΩΤΟ

Her News