HerNews.gr
Social News

Τέμπη: «Κύμα» αγάπης στον 20χρονο φοιτητή που δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Δύσκολες ώρες περνά στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο Βολιώτης φοιτητής στο ΑΠΘ, Γεράσιμος Γεωργιάδης. Ο 20χρονος φοιτητής ταξίδευε στο μοιραίο «πρώτο βαγόνι» του φονικού τρένου στα Τέμπη, από το οποίο δεν γλίτωσε κανένας άλλος επιβάτης. Ο ίδιος ήταν ο μόνος ο οποίος σώθηκε σαν από θαύμα.

Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για το λόγο αυτό, γλύτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.

Ωστόσο, η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία.

«Γίγαντά μου πολέμησε μαζί με τους γιατρούς σου να τα καταφέρετε»

Την ίδια στιγμή, ένα τεράστιο «κύμα» αγάπης και συμπαράστασης δέχεται ο νεαρός φοιτητής στον λογαριασμό του στο facebook, Πλήθος κόσμου του εύχεται να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Μερικά από τα μηνύματα:

«Τουλάχιστον αισθανόμαστε τυχεροί που τον έχουμε και θα δούμε στην πορεία τι θα αντιμετωπίσουμε, όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα άλλο σοβαρό. Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι κάποιος και βλέποντας ανθρώπους άλλους αρκετά καλύτερα από αυτούς που έχουνε χάσει τα παιδιά τους», ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα του, σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» του ANT1.

Η κατάσταση της υγείας του είναι ακόμα κρίσιμη, αλλά σταθερή, με τον Γεράσιμο να παραμένει διασωληνωμένος.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Μπεζάν: «Θα είναι η Χριστίνα Παππά τζούνιορ»

Her News b

Στάθης Σχίζας: Από τον Άγιο Δομίνικο στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Her News b

Τζέρεμι Ρένερ: Ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

HerNews ka