HerNews.gr
Social News

Justin Bieber: Δείχνει την κινητικότητα του προσώπου του μετά τη διάγνωση του συνδρόμου Ramsay Hunt

Αφού αποκάλυψε ότι το πρόσωπό του ήταν μερικώς παράλυτο έπειτα από διάγνωση  με το σύνδρομο Ramsay Hunt τον περασμένο Ιούνιο, Justin Bieber έδειξε την κινητικότητα στο πρόσωπό του μέσω ενός Instagram Story που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

«Περίμενε το», έγραψε ο Bieber πάνω από το σύντομο κλιπ καθώς κινούσε τα μάτια του από τη μια πλευρά στην άλλη και στη συνέχεια χαμογέλασε πλατιά καθώς το τραγούδι «Ice T» του Tems έπαιζε στο βάθος.

Η Mayo Clinic εξηγεί ότι η ασθένεια εμφανίζεται όταν ένα ξέσπασμα έρπητα ζωστήρα επηρεάζει το νεύρο του προσώπου κοντά στο αυτί κάποιου. Εκτός από την παράλυση του προσώπου, μπορεί επίσης να προκαλέσει απώλεια ακοής και απαιτεί έγκαιρη θεραπεία.

Η κλινική μοιράζεται ότι η άμεση αντιμετώπιση του συνδρόμου μειώνει «τον κίνδυνο επιπλοκών, που μπορεί να περιλαμβάνουν μόνιμη μυϊκή αδυναμία του προσώπου και κώφωση».

Τα συμπτώματα της νόσου

Όταν ο Bieber αποκάλυψε τη διάγνωση της υγείας του τον Ιούνιο,  είπε ότι τα συμπτώματά του περιελάμβαναν ότι δεν μπορούσε να ανοιγοκλείσει το ένα του μάτι και να κουνήσει το ρουθούνι του ή να χαμογελάσει στη μία πλευρά του προσώπου του.

“Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς, το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω, και ελπίζω να καταλάβετε και θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω ώστε να επιστρέψτε στο 100 τοις εκατό για να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω», είπε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Εκείνη την εποχή, πρόσθεσε ότι αφιερώνει χρόνο για να δουλέψει για την υγεία του και ότι εργαζόταν σε ασκήσεις προσώπου για να επανέλθει το πρόσωπό του σε κανονική κατάσταση.

Αφού συνέχισε την παγκόσμια περιοδεία του Justice World τον Ιούλιο , η οποία αναβλήθηκε μετά την ανακοίνωση, ο Justin Bieber έκανε έξι διαφορετικά σόου προτού τραβήξει την πρίζα στις υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χριστίδου Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

HerNewskl

Μέχρι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ανασφάλειες – Έκανε “μύτες” για να φτάσει τους γιους του

Her News b

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Έκαναν αναπαράσταση το viral ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

HerNews ka