HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Καρτελιάς: Η απάντησή του για το εάν θα αντικαταστήσει στον Μάρκο Σεφερλή – Τι είπε για την Ελίνα Παπίλα

Ο Γιώργος Καρτελιάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις φήμες που τον θέλουν να παίρνει τη θέση του Μάρκου Σεφερλή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, και σχολίασε μεταξύ άλλων την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα.

Πώς είδε ο πρώην συνεργάτης της Ελίνας Παπίλα την εκπομπη της πρώην συνεργάτιδάς του;

Τι απάντησε στα σεναρια που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Μάρκο Σεφερλή την επόμενη σεζόν και θα άανει το 5-5 στον ΑΝΤ1;

«Το μόνο 5Χ5 που ξέρω είναι για ποδόσφαιρο. Το διάβασα αυτό για το τηλεπαιχνίδι μου άρεσε σαν ιδέα  πάρα πολύ, αλλά πρόταση για το 5Χ5 δεν είχα, είχα άλλη πρόταση. Είναι πολύ ωραίο το παιχνίδι και τον Μάρκο τον γουστάρω πάρα πολύ και σαν άνθρωπο και σαν «χιούμορ». Έχω χρησιμοποιήσει ατάκες του στο ραδιόφωνο. Θα ήμουν ανοιχτός», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Συζητάω μία άλλη πρόταση για μία άλλη παραγωγή. Είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο με εταιρεία παραγωγής, θα κάνει ένα τηλεπαιχνίδι και συζητάμε. Πέρσι είχαμε κάνει συζητήσεις για ταξιδιωτική εκπομπή αλλά λόγω εκλογών ακυρώθηκε η ιδέα. Έχω άλλη ιδέα για ταξιδιωτικό».

Για την Ελίνα Παπίλα ανέφερε πως, «Εννοείται θα την έβλεπα την Ελίνα. Την είδα εννοείται και μιλήσαμε όταν ανακοινώθηκε επίσημα η εκπομπή και της είπα να σκίσει, να τα πάει τέλεια»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Συνάδελφος με κλώτσησε για να μη βγω δίπλα στον σχεδιαστή στο φινάλε της επίδειξης»

Her News

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκαλύφθηκε το όνομα του γιού τους & το προσκλητήριο της βάπτισης

HerNews ka

Μαρία Μπεκατώρου: “H εναλλακτική μου είναι να ανοίξω ταβέρνα και να μαγειρεύω εγώ”

HerNewskl