HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Ξανά μαζί σε ταινία μετά από 20 χρόνια!

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι έτοιμοι να συνεργαστούν για μια νέα ταινία 20 οόκληρα χρόνια μετά. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη συνεργασία του για την  επερχόμενη ταινία με τίτλο «Unstoppable», η οποία ακολουθεί την ιστορία του Anthony Robles , ενός θρυλικού αθλητή που γεννήθηκε μόνο με  ένα πόδι, ο οποίος κέρδισε ένα εθνικό πρωτάθλημα στο Arizona State University.

Η Jennifer Lopez  πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, ενώ ο Ben Affleck και ο επί χρόνια συνεργάτης του Ματ Ντέιμον θα είναι παραγωγοί με την εταιρεία τους Artists Equity. 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η  Jennifer και ο Ben συνεργάζονται, καθώς είχαν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στη ρομαντική κωμωδία «Gigli» του 2003.
Η ηθοποιός και ερμηνεύτρια έχει επίσης επηρεάσει άλλα έργα παραγωγής των Ben και Matt, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας τους «Air» με το Artists Equity. Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι επίσης πρωταγωνιστούν στο έργο μαζί με τους Viola Davis, Jason Bateman και Chris Tucker, αποκάλυψαν ότι η Jennifer συμμετείχε στη δημιουργική διαδικασία και στα στάδια προπαραγωγής.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία τους δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, συμπεριλαμβανομένου του πρόσθετου casting για το έργο.

 Ωστόσο, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε την επιρροή της Jennifer τόσο στην οθόνη όσο και στα παρασκήνια, καθώς οι τρεις σταρ είναι γνωστό ότι έχουν καλή χημεία όσον αφορά τη δημιουργία ταινιών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση & Μπάμπης Στόκας: Ακούστε το νέο τους ντουέτο

Her News

Ώρα για διάβασμα: Ένα εξαιρετικό παραμύθι

Her News

Πολιτισμός: Δωρεάν εκδηλώσεις έως τέλος Αυγούστου

Her News