HerNews.gr
Social News

Μπρους Γουίλις – Έμμα Χέμινγκ: Ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους για να κρατήσουν «ασφαλείς τις αναμνήσεις»

Η Έμμα Χέμινγκ Γουίλις διατηρεί ζωντανές τις πιο όμορφες αναμνήσεις της με τον Μπρους Γουίλις εν μέσω της διάγνωσης του με άνοια.

Για να γιορτάσει τη 14η επέτειο του γάμου τους, η ‘Εμμα Χέμινγκ μοιράστηκε ένα βίντεο  της ανανέωσης του όρκου τους από το 2019 μέσω Instagram την Τετάρτη.

«Στη 10η επέτειο του γάμου μας αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τους όρκους μας στο ίδιο μέρος που είπαμε «δέχομαι» το 2009 . Είμαι τόσο χαρούμενη που το κάναμε», έγραψε η 44χρονη Έμμα στη λεζάντα της.

«Αδράξτε κάθε ευκαιρία για να ενωθείτε και να γιορτάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτές είναι οι στιγμές και κομμάτια αναμνήσεων που μπορείτε να κρατάτε για μια ζωή. Και μπορούμε να κρατήσουμε αυτές τις αναμνήσεις ασφαλείς και ζωντανές για εκείνους που μπορεί να μην μπορέσουν».

Το βίντεο – το οποίο απαθανάτισε η πρώην σύζυγος του Μπρους, η Ντέμι Μουρ – έδειχνε την Έμμα να περπατά στο διάδρομο ξυπόλητη δίπλα στις κόρες του ζευγαριού – τη Μέιμπελ, τώρα 10 ετών και την Έβελιν, τώρα 8 ετών.

Ο επί χρόνια φίλος του Μπρους, Στίβεν Έντς, λειτούργησε στην τελετή, ενώ δύο από τις άλλες κόρες του, η Ρούμερ και η Σκάουτ Γουίλις, υπηρέτησαν ως τραγουδιστές του γάμου.

Προς το τέλος του βίντεο, το ζευγάρι σφράγισε τη συμφωνία – για δεύτερη φορά – με ένα γλυκό φιλί καθώς οι φίλοι και η οικογένειά τους τους επευφημούσαν. Ολοκληρώθηκε με μια ομαδική φωτογραφία με τίτλο «οικογένεια».

Ωστόσο, η επέτειος αποδεικνύεται μια γλυκόπικρη στιγμή για την Έμμα, ​​η οποία σκέφτηκε πώς άλλαξε η σχέση του ζευγαριού σε ένα αφιέρωμα στον σύζυγό της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια γάμου με τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου», έγραψε το μοντέλο στο Instagram.

«Με έκανε να σκεφτώ πόσο δύσκολες μπορεί να είναι αυτοί οι τύποι «ειδικών περιστάσεων» για τους φροντιστές», συνέχισε. «Όταν συνήθως το άτομό μας αναγνώριζε το γεγονός, τώρα ο εγκέφαλός του που αλλάζει απλά δεν μπορεί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Μάστορας: Στέλνει το πιο ανθρώπινο μήνυμα για τον εμβολιασμό

Her News

Χριστίνα Μπόμπα: Oι προετοιμασίες για τη βάπτιση των διδύμων

HerNewskl

Chris Evans: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του Alba Baptista

HerNews ka