HerNews.gr
Διεθνή

Emily Ratajkowski: O εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά με έφηβα κορίτσια σε μια εκρηκτική νέα έκθεση.

Μια νεαρή γυναίκα, που είναι τώρα 24 ετών, ισχυρίστηκε σε μια έκθεση που δημοσίευσε το Variety Wednesday ότι ο παραγωγός ταινιών επικοινώνησε μαζί της όταν ήταν μόλις 17 ετών μέσω Instagram.

Στη συνέχεια, φέρεται να συναντήθηκαν σε μια σοφίτα στη Νέα Υόρκη και η συνάντηση κατέληξε σε έναν μικρό ρόλο στην ταινία του “Good Time”.

Η άγνωστη γυναίκα είπε ότι όταν έφτασε στα γυρίσματα, περίμενε να κινηματογραφήσει με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Ρόμπερτ Πάτινσον, αλλά αντ’ αυτού γύρισε μια σκηνή χωρίς ρούχα με έναν «ηθοποιό που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα».

Σε μια δήλωση που έλαβε το Variety, η τότε έφηβη ένιωσε «εντελώς έκπληκτη» και «τρομοκρατημένη».

«Η στενοχώρια μου επιδεινώθηκε μόνο όταν από το πουθενά [ένας ηθοποιός] μου ψιθύρισε στο αυτί αν «μπορούσε να μπει μέσα μου» ενώ οι κάμερες κυλούσαν. Είπα όχι», ισχυρίστηκε περαιτέρω.

Λίγο μετά το περιστατικό των γυρισμάτων, η νεαρή γυναίκα φέρεται να άρχισε να κάνει σεξ με τον Bear-McClard, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, και φέρεται να συνέχισαν μια συναινετική σχέση. Η νόμιμη ηλικία συναίνεσης στην πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι τα 17.

Εκτός από τον λογαριασμό της πρώτης γυναίκας, ένα άλλο άτομο που δεν κατονομάζεται ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τον σκηνοθέτη με έδρα τη Νέα Υόρκη όταν ήταν 18 ετών και φέρεται να άρχισε να την «περιποιείται» στο Instagram δίνοντας «υποσχέσεις καριέρας».

«Ο Sebastian κι εγώ αρχίσαμε να φιλιόμαστε», ισχυρίστηκε. «Τα πράγματα κλιμακώθηκαν και μετά, χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεσή μου, ο Sebastian μπήκε μέσα μου χωρίς να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό». 

Η γυναίκα ισχυρίστηκε επίσης και άλλη ενοχλητική συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι o Bear-McClard την αποκάλεσε «καθυστερημένη», «χαζή» και θα την «παρακολούθησε» μέσω μιας εφαρμογής στο τηλέφωνό της.

Υποστήριξε επίσης ότι κάποτε βρήκε τον Bear-McClard να στέλνει μηνύματα σε ένα 15χρονο κορίτσι και όταν ήρθε αντιμέτωπος, φέρεται να «εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τον εαυτό του και γέλασε με το σχόλιό μου. Δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες μου».

Η υποτιθέμενη εμπλοκή της δεύτερης γυναίκας με τον Bear-McClard φέρεται να έλαβε χώρα όταν ήταν ήδη παντρεμένος με την Ratajkowski

Ο παραγωγός παντρεύτηκε το μοντέλο τον Φεβρουάριο του 2018, μόλις δύο εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση του ειδύλλου τους.

Τώρα έχουν έναν γιο 2 ετών, τον Sylvester, αλλά η Ratajkowski υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2022 εν μέσω ισχυρισμών ότι ο σκηνοθέτης την απάτησε πολλές φορές.

Η Emily Ratajkowski δεν έχει εκδώσει δήλωση σχετικά με τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν για τον εν διαστάσει σύζυγό της, αλλά φίλοι κοντά στη συγγραφέα του «My Body» φέρεται να είπαν στο Variety ότι «δεν εκπλήσσεται».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ποια είναι η 22χρονη Ρωσίδα με την οποία εμφανίστηκε λίγο πριν χωρίσει τη Μορόνε

Her News b

Emily Ratajkowski: Γιατί δεν έχει κάνει ακόμα κάτι με γυναίκα παρόλο που “θα ήθελε πολύ”;

HerNews ka

Chiara Ferragni: Με εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πρεμιέρα του reality show της

Her News