HerNews.gr
Διεθνή

Emily Ratajkowski: Γιατί δεν έχει κάνει ακόμα κάτι με γυναίκα παρόλο που “θα ήθελε πολύ”;

«Θα ήθελα πολύ», είπε η Emily Ratajkowski για την προοπτική να βγει με μια γυναίκα στο νέο εξώφυλλό της για το HommesGirls που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη και συνέχισε λέγοντας «Περιμένω να έρθει η κατάλληλη».

Η Ratajkowski εξήγησε ότι οι φυσικές πτυχές ενός πιθανού μνηστήρα δεν είναι το πιο σημαντικό για εκείνη.

«Ήμουν πάντα κάποια που έλκεται περισσότερο από το vibe παρά τις ιδιαιτερότητες της σωματικής φύσης, οπότε μερικές φορές θα με χτυπήσει τυχαία και θα λέω, «Ουάου, με ελκύει αυτό το άτομο!»,  μοιράστηκε η Emily.

Ωστόσο, η Ratajkowski έχει σκεφτεί ποιος θα ήταν ο ιδανικός γυναικείος τύπος της και σημείωσε ότι είναι πιθανόν η Meg Thee Stallion.

«Προσωπικά είναι, ανείπωτα όμορφη», είπε το μοντέλο για την τραγουδίστρια. «Και είναι ωραία. Και ταπεινή. Οπότε στέκομαι»

Η Ratajkowski φαινομενικά εμφανίστηκε ως αμφιφυλόφιλη σε ένα βίντεο στο TikTok που δημοσίευσε τον Οκτώβριο του 2022, έναν μήνα αφότου υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, ο οποίος φέρεται να την απάτησε .

Στο κλιπ, μια φωνή ακούγεται να λέει: «Αν ταυτίζεστε ως αμφιφυλόφιλος, έχετε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;» και η Emily καθόταν σε πράσινο βελούδινο καναπέ.

Στη συνέχεια, η Ratajkowski μοιράστηκε μερικές εβδομάδες αργότερα ότι «δεν πίστευε πραγματικά» ότι υπήρχαν στρέιτ άνθρωποι .

«Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι σε ολίσθηση», είπε στο Harper’s Bazaar για το εξώφυλλό της τον Νοέμβριο του 2022.

Ωστόσο, από τότε που χώρισε από τον Bear-McClard, με τον οποίο μοιράζεται τον 2χρονο γιο Sylvester, η Ratajkowski έχει εμφανιστεί σε ραντεβού μόνο με άνδρες .

Η πιο πρόσφατη κατάκτησή της ήταν ο σούπερ σταρ Harry Styles.

Emily Ratajkowski: Αποκαλύπτει πως δεν περίμενε ότι το φιλί της με τον Harry Styles να γίνει viral!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Twitter: Ο Έλον Μασκ άλλαξε το λογότυπο – Ήρθε το «Χ»

HerNews ka

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Αποκαλύπτει γιατί η πρόταση γάμου στην γυναίκα του ήταν “καταστροφική”

HerNews ka

Το James Webb αποτύπωσε το παλαιότερο καταγεγραμμένο φως στην ιστορία του σύμπαντος

Her News