HerNews.gr
Διεθνή

Kate Hudson: «Δεν μπορούσα να μιλήσω σε έναν άντρα χωρίς να με συνδέσουν με αυτόν ερωτικά»

Kate Hudson

Η Kate Hudson αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής με την έντονη  δημοσιότητα στο podcast της Kelly Ripa, Let’s Talk Off Camera.

Kate Hudson

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε τις εμπειρίες της από τα πρώτα βήματα της καριέρας της και πώς αντιμετώπιζε την προσοχή των media. Η Kate Hudson μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη δημοσιότητα στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Όπως ανέφερε, οι tabloids ήταν πολύ κακοί με τις γυναίκες και η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο βαθμό που έπρεπε να βρει έναν τρόπο να μην το αντιμετωπίζει ως κάτι που την επηρεάζει. 

 Η Kate Hudson αναφέρθηκε στο body shaming που υφίστανται οι γυναίκες στα media, συμπεριλαμβανομένου του μήκους της φούστας τους και της κυτταρίτιδάς τους, και παρατήρησε ότι αυτό ήταν τόσο άδικο.

Κλείνοντας, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

Δεν μπορούσα να μιλήσω σε έναν άντρα χωρίς να με συνδέσουν με αυτόν ερωτικά. Δεν μπορούσα να κάτσω και να πω γεια σε κάποιον”.

Kate Hudson

H Kate Hudson το 2006 είχε δικαιωθεί στη διαμάχη της με το βρετανικό National Enquirer που είχε υπονοήσει ότι έπασχε από κάποια διατροφική διαταραχή γράφοντας ότι έμοιαζε “με σκελετό”. Σχετικά με αυτό είπε:

«Είμαι πολύ ανακουφισμένη που το ζήτημα έχει λήξει. Οι ισχυρισμοί για τους οποίους τους μήνυσα ήταν κατηγορηματικά ψευδείς και ένιωσα ότι δεν είχα επιλογή από το να βάλω τα πράγματα σε τάξη μέσω της δικαστικής οδού. Δεν μπορούσα να μείνω απαθής, καθώς τέτοια ψέματα συνέχιζαν να διαδίδονται για μένα και ανακουφίστηκα που το θέμα έληξε”. 

Kate Hudson: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Οργανισμό ενωμένων Εθνών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Amazon: Ακυρώνει την προβολή του τρέιλερ σειράς «Citadel» που δείχνει σιδηροδρομικό ατύχημα

HerNews ka

Τουρκία: Νέος σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Καχραμάνμαρας

HerNews ka

Άμπερ Χερντ: Η ζωή μετά τη δίκη – Το ψευδώνυμο και η βίλα στη Μαγιόρκα

Her News