HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους – «Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη»

Για δεύτερη φορά γονείς έγιναν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ όπου κατάφεραν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αποκάλυψη έγινε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της “Happy Day” στον Alpha.

Όσα δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι ότι για 9 μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια», αποκάλυψε η παρουσιάστρια χωρίς όμως να δίνει πληροφορίες για το φύλο του παιδιού.

Η Ανίτα Μπράντ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Χάρη Χριστόπουλο το 2020 ένα αγοράκι, το οποίο συχνά μας δείχνουν στις αναρτήσεις τους στα social media.

Στη συνέχεια ο Χάρης Χριστόπουλος βγήκε ζωντανά στην εκπομπή του “Happy Day” μαζί με τον γυναικολόγο – μαιευτήρα, Στέφανο Χανδακά όπου και έκανε τις πρώτες δηλώσεις μη μπορώντας να κρύψει την χαρά και την ευτυχία του.

«Μια εγκυμοσύνη έχει διάφορα. Ήταν ο πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Ένα καταπληκτικό αγόρι», ανέφερε αποκαλύπτοντας έτσι το φύλο του μωρού.

«Όταν γίνεσαι γονιός σε πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις και πιο διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης.

Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά για εμάς τους άνδρες δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ έτρεμα», είπε στη συνέχεια στο Happy Day ο Χάρης Χριστόπουλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βάνα Μπάρμπα: «Με τον Στράτο Τζώρτζογλου είχαμε πολλούς τσακωμούς γιατί ήταν εγωπαθής»

HerNews ka

Ντίνος Καρύδης: «Η Σμαράγδα είναι βράχος. Χωρίς εκείνη δεν θα είχα ούτε για το νοίκι»

Her News

Νίκος Μουτσινάς: «Κλειδώνει» στο MEGA

HerNews ka