HerNews.gr
Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Ποια είναι η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που τον στέλνει σε δίκη

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφονρντ όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έγινε γνωστή λόγω της σεξουαλικής συνεύρεσής της στο παρελθόν με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τώρα το όνομά της βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη, κατόπιν έρευνας για χρηματισμό ώστε να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Η Στόρμι, όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα της Στέφανι, δηλώνει ηθοποιός του πορνό, στριπτιζέζ, σεναριογράφος και σκηνοθέτης ταινιών για ενήλικες.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της που μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS το 2018, είπε ότι τον Ιούλιο του 2006 έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ και ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει για τη σχέση της μαζί του, λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, τις οποίες κέρδισε ο τότε ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

«Έκανα σεξ με τον Τραμπ χωρίς προφυλακτικό σε τουρνουά γκολφ το 2006», είχε πει η Στόρμι στον δημοσιογράφο του CBS.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν τότε ένιωθε έλξη για τον πρόεδρο, δεδομένου ότι ήταν 27 ετών και ο Τραμπ 60, εκείνη απάντησε: «Όχι καθόλου».

Ως αντάλλαγμα για τις ευχάριστες στιγμές που του προσέφερε, ο Τραμπ φέρεται να της υποσχέθηκε μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «The Celebrity Apprentice», όπου εκείνος τότε ήταν παρουσιαστής, υπόσχεση όμως που δεν κράτησε.

Όταν η Στόρμι χτύπησε τα οπίσθια του Τραμπ

Η Στόρμι είχε πει ότι στο πλαίσιο των ερωτικών τους παιχνιδιών είχε χτυπήσει απαλά στα οπίσθια τον Ντόναλντ Τραμπ με ένα τεύχος του περιοδικού Forbes.

«Έπειτα από αυτό εκείνος άλλαξε εντελώς. Σταμάτησε να περιαυτολογεί και άρχισε να με ρωτάει πράγματα και εγώ τον ρωτούσα και έγινε πιο φυσιολογικός», είχε δηλώσει στη συνέντευξη

«Γουάου! Είναι φοβερό, είσαι όμορφη και έξυπνη, ακριβώς σαν την κόρη μου», της είπε, κατά τα λεγόμενά της ο Τραμπ, προφανώς αναφερόμενος στην Ιβάνκα, ενώ σε ερώτησή της για το αν υπάρχει σύζυγος και παιδιά, εκείνος υπεξέφυγε λέγοντάς της να μην ανησυχεί γιατί «δεν κοιμούνται καν στην ίδια κρεβατοκάμαρα».

Να σημειωθεί ότι η τότε Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ, είχε γεννήσει περίπου τρεις μήνες νωρίτερα τον γιο τους Μπάρον.

Η Στόρμι περιέγραψε την ερωτική τους συνεύρεση ως κάτι αδιάφορο, «τίποτα το τρελό, μια στάση, αυτό που περιμένεις να κάνει ένας άνθρωπος στην ηλικία του».

Ντόναλντ Τραμπ: Η Στόρμι Ντάνιελς τον στέλνει σε δίκη – Για πρώτη φορά ποινική δίωξη σε πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άμπερ Χερντ: Η ζωή μετά τη δίκη – Το ψευδώνυμο και η βίλα στη Μαγιόρκα

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Η Joan Collins, η Naomi Campbell & άλλοι μοιράζονται μυστικά για εκείνον – «Είναι πολύ καλός χορευτής!»

HerNews ka

Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό: Ο λόγος που θα παρευρεθεί στην Ελαφόνησο

Her News b