HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βρισηίδα Ανδριώτου: Εξώδικο στη Μαίη Εμμανουηλίδου για το σχόλιο «Έχεις γράψει την ιστορία σου στη Θεσσαλονίκη»

Οι κόντρες και οι αψιμαχίες των παικτών του Survivor δεν έχουν τελειωμό ακόμη και εκτός παιχνιδιού και αυτή τη φορά πρωταγωνίστριες είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Οι δύο πρώην παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αντάλλαξαν μερικά αιχμηρά σχόλια μέσω Twitter με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να γράφει αρχικά στη Μαίη Εμμανουηλίδου: «Εσύ γάβγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στη μαμά σου όταν δεν είσαι καλά… Ξέρεις εσύ. Όταν έχεις το αυχενικό σου».

Με τη Μαίη να της απαντά: «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή “Πρωινό μας” η Βρισηίδα Ανδριώτου έχει κινηθεί νομικά κατά της Μαίης Εμμανουηλίδου στέλνοντας της εξώδικο έπειτα από αυτό το σχόλιο.

Η Μαίη Εμμανουηλίδου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχολιάζοντας το γεγονός.

«Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη επίθεση από συγκεκριμένα άτομα και έφτασε η στιγμή να βγάλω κι εγώ πράγματα στη φόρα. Έχω να πω και εγώ πράγματα. Η Βρισηίδα μου είπε να γαβγίσω στο αφεντικό μου, πίστεψε ότι με αυτό θα με υποτιμήσει, αναφερόταν και στη ζωή μου έξω και μέσα στο παιχνίδι. Πήρε την ίδια απάντηση από μένα» είπε η Μαίη Εμμανουηλίδου για τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Έχω βιώσει bullying στη δουλειά για πολύ καιρό, όμως έχω πάρα πολύ πείσμα κι επιβίωσα

Her News

Λάκης Γαβαλάς: “Στην κηδεία μου θέλω να παίζει το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»”

Her News b

Γιάννης Αϊβάζης: «Την Μαρία Κορινθίου τη διεκδικούσα εγώ και ένας γνωστός τραγουδιστής και φίλος»

HerNews ka