HerNews.gr
Διεθνή

Μίλα Κούνις – Άστον Κούτσερ: Ρομαντική βόλτα με γόνδολα σε οικογενειακό ταξίδι στη Βενετία

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις έγιναν τουρίστες όλη τη μέρα ενώ έκαναν διακοπές στη Βενετία.

Μαζί με τους ηθοποιούς η κόρη τους Wyatt Isabelle, 8 ετών, και ο γιος Dimitri Portwood, 6 ετών, σε μια ρομαντική βόλτα με γόνδολα στα κανάλια της πόλης την Πέμπτη.

Αν και η Μίλα Κούνις με τον Άστον Κούτσερ σπάνια μοιράζονται εικόνες των παιδιών τους, τράβηξαν πολλές φωτογραφίες των μικρών τους ενώ ήταν έξω στο ρομαντικό ταξίδι.

Αφού κατέβηκαν από τη γόνδολα, το ζευγάρι έβγαλε έναν χάρτη για να βρουν τον προσανατολισμό τους πριν κατευθυνθούν στον επόμενο τουριστικό προορισμό.

Στη Γέφυρα του Ριάλτο, το ζευγάρι – που παντρεύτηκε το 2015 – τράβηξε μια σειρά από selfies με τα παιδιά του, συμπεριλαμβανομένου ενός παθιασμένου φιλιού.

Η Μίλα Κούνις και ο Κούτσερ ήταν συνεχώς χαμογελαστοί καθώς στριμώχνονταν μεταξύ τους στη γέφυρα πριν μοιραστούν μια οικογενειακή αγκαλιά.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός φορούσε τζιν, ένα ριγέ πουκάμισο και μια ζακέτα, ενώ ο σύζυγος της προσπάθησε να παραμείνει μακριά από τα φώτα με ένα τζιν ρούχο, καπέλο μπέιζμπολ και πράσινη μάσκα προσώπου.

Παρά το γεγονός ότι επέλεξαν να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι γονικές δεξιότητες του ζευγαριού έχουν συχνά εξεταστεί στο διαδίκτυο.

Τον Ιούλιο του 2021, έγιναν πρωτοσέλιδο για το γεγονός ότι έκαναν πλάκα πως  κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους μόνο επειδή είναι φανερά βρώμικα.

«Αν μπορείτε να δείτε τη βρωμιά πάνω τους, καθαρίστε τα», είπε ο Κούτσερ στον Dax Shepherd ένα επεισόδιο του podcast «Armchair Expert» . «Διαφορετικά, δεν έχει νόημα».

Στο οποίο η Μίλα Κούνις είπε: «Δεν ήμουν ο γονιός που έκανε μπάνιο τα νεογέννητά μου — ποτέ. Δεν είχα ζεστό νερό όταν ήμουν παιδί οπότε έτσι κι αλλιώς δεν έκανα πολύ μπάνιο».

Ωστόσο, η ηθοποιός  παραδέχτηκε επίσης ότι δεν νιώθει την ανάγκη να κάνει μπάνιο καθημερινά.

«Πλένω τις μασχάλες μου και τον καβάλο μου καθημερινά, και τίποτα άλλο ποτέ. Πήρα μια μπάρα Lever 2000 που κάνει δουλειά κάθε φορά. … Έχω την τάση να ρίχνω λίγο νερό στο πρόσωπό μου μετά από μια προπόνηση για να βγάλω όλα τα άλατα».

Φώτο: BACKGRID

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jamie Foxx: Δεν είναι ακόμη εντελώς καλά παρά τις πρόσφατες εξόδους του

HerNews ka

«Μις Υφήλιος 2021»: Η Μις Ινδία φόρεσε το στέμμα

Her News

Justin Bieber: Κάνει βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με… μια μπλούζα τυλιγμένη στο κεφάλι του!

HerNews ka