HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τρέλα θα ήθελα να δουλέψω και στο κομμάτι της αρχισυνταξίας»

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε για πολλά θέματα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία μελλοντική της τηλεοπτική παρουσία: «Αν κάνουν οι Ρέππας – Παπαθανασίου κάτι την επόμενη τηλεοπτική  σεζόν και μου το προτείνουν, θα με δείτε σίγουρα. μου λείπει μία εκπομπή, αλλά όσο μεγαλώνουμε θέλω να κάνουμε και πράγματα που τα γουστάρουμε, να μην είναι με το ζόρι».

Και συμπλήρωσε: «Στην τηλεόραση μου έχει λείψει πολύ και η διαδικασία του στησίματος μίας εκπομπής. Με τρέλα θα ήθελα να δουλέψω και στο κομμάτι της αρχισυνταξίας».

Στην συνέχεια μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά: « Ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι καλός στο ρόλο του κριτή στο Fame Story. Δεν πιστεύω ότι θα είναι σκληρός. Θα ήθελα να δω τον Νίκο να κάνει συνεντεύξεις σε πολιτικούς την προεκλογική περίοδο που διανύουμε».

Για τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε η Κατερίνα Ζαρίφη: «Εγώ δεν χρησιμοποιώ πομπώδεις χαρακτηρισμούς, σαν αυτούς του Νίκου, εκτιμώ δε πώς αυτό που η μία εκπομπή απαντά στην άλλη πρέπει να σταματήσει».

Ενώ για την δήλωσή της ότι ο Γρηγόρης Αρναούτουγλου πρέπει να τσαλακώνεται περισσότερο εξήγησε «Είναι στους τρεις κορυφαίους παρουσιαστές της Ελλάδας, όταν λέω ”τσαλάκωμα” εννοώ να δείξει ποιος είναι χωρίς να κρύβεται πίσω από το κοστούμι του. Το τσαλάκωμα δεν είναι να βγω και να πέσω στη λάσπη, είναι κάτι πιο εσωτερικό».

«Δεν είπα ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι κακός παρουσιαστής, είπα ότι είναι πολύ καλός, όχι όμως του γούστου μου. Εμένα αυτό το εξόφθαλμο, φωναχτό και πολύ συναισθηματικό που χρησιμοποιεί δεν είναι του γούστου μου» δήλωσε για τον Γιώργο Λιάγκα.

Για την Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: « Την θεωρώ πολύ καλή παρουσιάστρια, διαφωνώ όμως με την αναφορά στα προσωπικά της. Βήμα – βήμα έχει καταφέρει να γίνει νούμερο ένα παρουσιάστρια κι αυτό για εμένα μετράει».

Σχετικά με την τηλεθέαση σχολίασε ότι της κάνει εντύπωση η τόση προβολή που έχει πάρει το ζήτημα αυτό.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Μάστορας: Τι απαντά για το τέλος της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή;

Her News b

Φαίη Σκορδά: Έρχεται το “Πρωινό μας” – Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Her News b

Οι δηλώσεις Τούρκου πρωταγωνιστή στο Netflix για την Ελλάδα συγκινούν – «Ήθελα απλώς να πω ”ευχαριστώ”»

Her News