HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κριστιάννα Μπέτα: «Έχει συμβεί πολλές φορές η μητέρα μου να μου πει ότι κάποιος σύντροφος δεν κάνει για εμένα αλλά και εγώ το ίδιο για εκείνη»

Η Κριστιάννα Μπέτα βρέθηκε καλεσμένη την εκπομπή “Το Πρωινό” με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής της που ξεκινά σήμερα Δευτέρα 3/4 στο θέατρο Πάλλας.

Η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννα Μπέτα έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση με τη μητέρα αλλά και την αδερφή της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης η Νατάσσα Θεοδωρίδου ήταν εκεί και καμάρωνε την κόρη της

«Είναι η πρώτη μου ατομική έκθεση στην Αθήνα. Στην έκθεση θα έχω 35 έργα, τα όποια διατίθενται προς πώληση. Ο χρόνος που θα μου πάρει για ένα έργο έχει να κάνει με την έμπνευση αλλά και με το πόσο θα με δυσκολέψει στην πορεία. Έχω κάνει έργα μέσα σε μία μέρα, αλλά υπάρχουν και έργα που έχω κάνει δύο μήνες να τα τελειώσω», είπε αρχικά η Κριστιάννα Μπέτα. 

Και στη συνέχεια πρόσθεσε αναφορικά με τις σπουδές της: «Έχω σπουδάσει στο πολιτικό της νομικής, μετά έκανα ένα μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά, μετά έφυγα Λονδίνο, όπου τελείωσα νομική. Η μαμά μου μου έλεγε να κάνω ότι θέλω και να είμαι ευτυχισμένη. Επειδή ζωγράφιζα από πάρα πολύ μικρή και με παρότρυναν να ασχολούμαι με την τέχνη. Την ημέρα που αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου στη νομική και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου, ήταν πολύ χαρούμενοι και οι δύο. Το ότι μεγάλωσε σε έναν σπίτι με καλλιτέχνη με επηρέασε».

Τέλος αναφορικά με τη σχέση της με την μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, η Κριστιάννα Μπέτα αποκάλυψε: «Με τη μητέρα μου και την αδελφή μου είμαστε πολύ δεμένες. Ήταν φανταστικό να μεγαλώνουμε όλες μαζί, στην αρχή ήταν και η γιαγιά μου και ήμασταν 4. Δεν νιώσαμε έλλειψη από την πατρική φιγούρα, γιατί και ο δικός μου μπαμπάς αλλά και της Ανδριάννας ήταν πάντα εκεί.

Συζητάμε τα πάντα με την μητέρα μου, ακόμα και τα ερωτικά μας. Έχει συμβεί πολλές φορές η μητέρα μου να μου πει ότι κάποιος σύντροφος δεν κάνει για εμένα, αλλά και εγώ το ίδιο για εκείνη». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πέμη Ζούνη: «Πρωταγωνιστούσε πάντα η δουλειά και αυτό πήγε πίσω την προσωπική ζωή, είναι η μόνη ενοχή που έχω»

HerNews ka

Alpha News: Έγκυρη ενημέρωση με τον Αντώνη Σρόιτερ & την Έφη Αλεβίζου

Her News b

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Τίποτα δεν φταίει, όλα κάνουν έναν κύκλο»

Her News