HerNews.gr
Social News

Rihanna: Το super cute στιγμιότυπο με τον γιό της που χορεύει πάνω στην φουσκωμένη της κοιλίτσα (Βίντεο)

Η Rihanna δημοσίευσε ένα γλυκό βίντεο με τον σχεδόν 1χρονο γιο της και του A$AP Rocky να είναι στην αγκαλιά της και να “χορεύει” πάνω στην φουσκωμένη κοιλιά της το Σάββατο.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα μαύρο αθλητικό σουτιέν καθώς κρατούσε σφιχτά το αγοράκι της ενώ εκείνο ακούμπησε πάνω της και παρακολουθούσε παιδικά στην τηλεόραση.

«Κοιτα ποιος δεν θέλει η μαμά να προπονείται», έγραψε η Rihanna , στο αξιολάτρευτο βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Η Rihanna πλέον απολαμβάνει να επιδεικνύει το μωρό της από τότε που  αποκάλυψε τα νέα  της εγκυμοσύνης κατά τη διάρκεια της παράστασης της στο ημίχρονο του Super Bowl το 2023 τον Φεβρουάριο.

Μετά την επική παράσταση, η τραγουδίστρια  μίλησε στη βρετανική Vogue  για τα πάντα, από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μέχρι τη ζωή με τον A$AP Rocky και τον γιο τους.

Η πρώτη είδηση ​​εγκυμοσύνης της Rihanna αρχικά κατέπληξε πολλούς θαυμαστές καθώς έφερε  στον κόσμο τον γιο της, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλύψει ακόμα.

«Έχει εμμονή  με τον πατέρα του. Και λέω: «Εγώ δε σε γέννησα; Τι συμβαίνει;» αστειεύτηκε για την αναμφισβήτητη σχέση αγάπης του μωρού της με τον ράπερ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

“Σπάει” τη σιωπή της η Britney Spears: «Η ζωή μου δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται»

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει από που προκύπτει το όνομα που έδωσε στον γιό της

HerNews ka

Γιάννης Σπαλιάρας: Full in love στη Μύκονο με τη σύντροφο του – Αποκλειστικές πληροφορίες

HerNews ka