HerNews.gr
Social News

“Σπάει” τη σιωπή της η Britney Spears: «Η ζωή μου δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται»

Η Britney Spears παραδέχτηκε ότι θέλει να είναι ανοιχτή για τους αγώνες της, αλλά φοβάται ότι αυτά που έχει να πει θα είναι «πολύ προσβλητικά» για να τα μοιραστεί στο διαδίκτυο.

Η τραγουδίστρια του «Toxic» μπήκε στο Instagram την Τετάρτη για να περιγράψει λεπτομερώς τα highlights της τελευταίας της απόδρασης στην παραλία πριν φανερά υπονοήσει ότι δεν ήταν όλα ομαλά.

«Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που συνέβησαν σε αυτό το ταξίδι που δεν μοιράζομαι επίσης», έγραψε. «Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται μερικές φορές!!! Δείχνω ότι όλα είναι τελείως τέλεια, αλλά πιστέψτε με, το έχω περάσει επίσης και θα μοιραζόμουν αυτούς τους αγώνες, αλλά είναι πολύ προσβλητικοί για να τους μοιραστώ».

Britney Spears

«Θα έκανε τους άλλους ανθρώπους εξαιρετικά λυπημένους και ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό», συνέχισε η Britney Spears. «Μάθετε λοιπόν ότι η ζωή μου δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται… και θυμηθείτε όμορφοι φίλοι μου ότι δεν είστε μόνοι».

Ενώ η μαμά δύο παιδιών δεν διευκρίνισε τα δεινά της, αρκετοί θαυμαστές έσπευσαν στα σχόλια για να της ευχηθούν τα καλύτερα.

«Britney, σε αγαπώ από την ημέρα που έμαθα για σένα όταν ήμουν 11 χρονών (το 1998)», έγραψε ένας. «Λυπάμαι πολύ για όλα τα χάλια που πέρασες… Σου εύχομαι τίποτα άλλο εκτός από τα καλύτερα και ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια από τις παιχνιδιάρικες, ανόητες και όμορφες γελοιότητες σου!».

Britney Spears

Britney SpearsΑπό τότε που απελευθερώθηκε από τη 13χρονη συντηρητική της θέση το 2021, η Spears έχει περιστασιακά ανοιχτεί για τις προσπάθειές της, κατηγορώντας ιδιαίτερα τον εν διαστάσει πατέρα της, Jamie Spears, «για τις καταχρήσεις και το τραύμα που προκάλεσε».

Στα απομνημονεύματα της ποπ αίσθησης τον Οκτώβριο του 2023, «The Woman In Me», η Britney ήταν ειλικρινής για τη δυσαρέσκεια της προς τον πατέρα της, καθώς διορίστηκε νόμιμος φύλακας της υπόθεσής της το 2008.

Britney Spears

Υποστήριξε ότι ο Jamie Spears «έπεσε στη γη για κανέναν άλλο λόγο παρά για να  βοηθήσει τις ταμειακές ροές τους», καθώς τα δικαστικά αρχεία έδειχναν ότι ο πατριάρχης της οικογένειας κατέβαλε στον εαυτό του περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια για τον ρόλο του ως συντηρητής της Britney Spears.

Η μαμά δύο παιδιών ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πατέρας της επέκρινε συχνά την εμφάνισή της, αποκαλώντας την επανειλημμένα ως χοντρή και αναγκάζοντάς την να τρώει μόνο κοτόπουλο και κονσερβοποιημένα λαχανικά για δύο χρόνια.

Εκτός από τη διαλυμένη σχέση της με τον Jamie , η Spears έγραψε επίσης για το τραύμα της έκτρωσης όταν ήταν απλώς έφηβη επειδή ο πρώην φίλος της Justin Timberlake «δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη».

Η Britney Spears με τον Jamie SpearsΟι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 1999 αλλά τελικά χώρισαν το 2002 εν μέσω απιστίας και από τα δύο μέρη.

Καθώς η Spears επανεξέτασε πρόσφατα το παρελθόν της στο μπεστ σέλερ βιβλίο της, συνεχίζει επίσης να παλεύει με τις συνέπειες του διαζυγίου της με τον Sam Asghari.

Ο δημιουργός του “Gimmie More” και ο ηθοποιός χώρισαν μετά από ένα χρόνο γάμου τον Αύγουστο του 2023, εν μέσω αναφορών που η Spears απάτησε τον πρώην της.

Britney Spears: Ποζάρει εντελώς γυμνή για το Instagram – Δείτε τις φωτογραφίες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chris Hemsworth: Αν κρυώνεις δες την τελευταία selfie του για να «ζεσταθείς»

HerNews ka

Σοφία Παυλίδου: Η τρυφερή ανάρτηση και το φιλί με την Θωμαη Ανδρούτσου – «Χωρίς εσένα θα ήμουν μόνη»

HerNews ka

Kourtney Kardashian: Πήγε στη συναυλία του Travis Barker με τον γιό τους (ΦΩΤΟ)

HerNews ka