HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Έκανε την edgy πλεξούδα την επόμενη τάση της άνοιξης

Selena Gomez

Οι πλεξούδες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για τα μακριά μαλλιά και υπάρχουν πολλά είδη που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεσή σας. Από απλές πλεξούδες στο πλάι έως σύνθετα καλοφτιαγμένα updos, οι πλεξούδες μπορούν να δώσουν μια εντελώς διαφορετική αίσθηση στα μαλλιά σας.

Αν θέλετε να πάτε για κάτι πιο απλό, μπορείτε να επιλέξετε μια κλασική πλεξούδα στο πλάι που θα δημιουργήσει μια ρομαντική αισθητική. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την τάση του boho chic με μια πλεξούδα στο κεφάλι και κυρίως ανακατεμένα μαλλιά.

Για μια πιο επίσημη περίσταση, οι πλεξούδες μπορούν να είναι εξίσου κομψές. Μια σταθερή, περίπλοκη πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μπορεί να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Selena Gomez επιλέγει συχνά τα sleek και polished χτενίσματα για τις εμφανίσεις της και το συγκεκριμένο ponytail με τη μονή πλεξούδα στο πλάι δεν αποτελεί εξαίρεση. Το χτένισμα αυτό είναι ιδανικό για μακριά μαλλιά και μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, από επίσημες εκδηλώσεις έως και casual καθημερινές εμφανίσεις.

Selena Gomez: Έκανε την edgy πλεξούδα την επόμενη τάση της άνοιξης

Το sleek εφέ των μαλλιών στο ponytail προσθέτει μια ελαφριά απόχρωση minimal chic στο look, ενώ η μονή πλεξούδα στο πλάι του ponytail δίνει μια πιο ενδιαφέρουσα πινελιά και κάνει το χτένισμα πιο ελκυστικό.

Selena Gomez

Cherry Cola: Η νέα τάση στο TikTok για τα πιο ζουμερά & έτοιμα για φίλημα χείλη!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sheer sparkle nails: Mας θυμίζουν τα glazed donut σε μια πιο glam εκδοχή τους!

HerNewskl

Pastel Spring Nails: Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και στα νύχια μας

Her News b

Έλαιο argan: «Υγρός χρυσός» για τα μαλλιά

Her News