HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Αποκάλυψε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης της!

Η Selena Gomez ακολουθεί μια απλή, αλλά αποτελεσματική πρωινή ρουτίνα περιποίησης, ξεκινώντας με ένα φυσικό facial spray για ενυδάτωση και αναζωογόνηση του προσώπου.

Στη συνέχεια, καθαρίζει το πρόσωπό της με ένα τζελ και ακολουθεί με eye patches και toner. Στο μακιγιάζ της χρησιμοποιεί μόνο concealer σε δύο αποχρώσεις, ενώ κλειδώνει το μακιγιάζ με ένα προϊόν που συγχρόνως προετοιμάζει και σταθεροποιεί το μακιγιάζ της επιδερμίδας της.

Πιο συγκεκριμένα η Selena Gomez μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο TikTok την πρωινή της ρουτίνα περιποίησης πριν από μια πτήση.

Ξεκίνησε ψεκάζοντας το Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater του Mario Badescu για ενυδάτωση, και στη συνέχεια καθάρισε το πρόσωπό της με ένα τζελ καθαρισμού που αφαίρεσε με μία πετσέτα. Στη συνέχεια, εφάρμοσε eye patches από τη δική της σειρά περιποίησης για να ξυπνήσει την περιοχή των ματιών και τονωτικό.

Selena Gomez

Selena Gomez: Αποκάλυψε την πρωιν ρουτίνα περιποίησης της!

Επέλεξε έπειτα έναν ορό και μια κρέμα περιποίησης, ενώ στο μακιγιάζ χρησιμοποίησε μόνο concealer, συνδυάζοντας δύο αποχρώσεις του Rare Beauty Liquid Touch Brightening Concealer. Τελείωσε την πρωινή της ρουτίνα με το Rare Beauty Always An Optimist 4-in-1 Prime & Set Mist για να “κλειδώσει” όλα τα προϊόντα στην επιδερμίδα της.

@selenagomez6 m flight be like♬ cardigan – Taylor Swift

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Αποκάλυψε το μυστικό για την τέλεια επιδερμίδα!

HerNewskl

Καλοκαίρι: Πεντικιούρ και ομορφιά

Her News b

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το χρώμα που έκανε στα νύχια της και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις

HerNewskl