HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Sexting: Τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται και χαλάνε το κλίμα

Sexting

Σίγουρα, το sexting μπορεί να έχει και αρνητικές πτυχές. Μια κακή επιλογή λέξεων ή η χρήση εκφράσεων που δεν είναι άνετες για τον άλλον μπορεί να δημιουργήσει αμηχανία και να καταστρέψει τη στιγμή. Επίσης, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να μπλέξεις σε δύσκολες καταστάσεις όταν δεν υπάρχει σαφής συμφωνία για τα όρια και τις προτιμήσεις του άλλου.

Sexting

Είναι σημαντικό να έχεις πάντα καλή επικοινωνία με τον/την εταίρο/α σου και να συζητάτε ανοιχτά και ειλικρινά τι σας αρέσει και τι όχι στο sexting. Επίσης, να έχετε σαφή συμφωνία για τα όρια και την ιδιωτικότητά σας και να σεβαστείτε αυτά τα όρια. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε απρόοπτες καταστάσεις και να απολαύσετε το sexting με ασφάλεια και άνεση.

Η αμεσότητα είναι ζωτικής σημασίας στο sexting. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στο “σκοπό” σας και να μην ανακατεύετε άσχετα θέματα ή να στέλνετε πολύ μεγάλα κείμενα. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή συναισθημάτων και προτιμήσεων, ώστε να δημιουργηθεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης και ασφάλειας μεταξύ των δύο ατόμων.

Ναι, σίγουρα είναι σημαντικό να είσαι προσηλωμένη στη συνομιλία και να απαντάς εντός λογικού χρονικού διαστήματος, ώστε να διατηρείς το ενδιαφέρον και να χτίζεις την ένταση στον διάλογο.

Όμως, πάντα πρέπει να έχεις υπόψη σου τα όρια σου, καθώς και της άλλης πλευράς. Επίσης, να θυμάσαι ότι η συνομιλία αυτή είναι διαδικτυακή και όχι πραγματική, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτική στο να αποκαλύπτεις προσωπικά στοιχεία και να είσαι επιφυλακτική όσον αφορά το οτιδήποτε σε δύσκολη θέση.

sexting

Σίγουρα η ορθογραφία είναι πολύ σημαντική σε κάθε επικοινωνία, και ιδίως στο sexting όπου προσπαθείς να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου μέσω των λέξεων. Τα ορθογραφικά λάθη μπορούν να καταστρέψουν τη ροή της συνομιλίας και να καταστήσουν δύσκολη την κατανόηση του μηνύματος.
Επίσης, τα Greeklish μπορεί να δυσκολεύουν την κατανόηση από κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με αυτά. Ένας καλός τρόπος για να αποφύγεις τα ορθογραφικά λάθη είναι να επικεντρωθείς στη συνομιλία και να αποφύγεις το multitasking. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το autocorrect ή να επιμελείσαι τον τρόπο που γράφεις τα μηνύματά σου προτού τα στείλεις.

Νεότερα Άρθρα

Ποιες είναι οι top σεξουαλικές φαντασιώσεις

Her News

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν την ηλικία που φέρνει τους καλύτερους οργασμούς

HerNewskl

Σεξ: Σε ποιο μέρος λατρεύει κάθε ζώδιο να έρχεται σε ερωτική επαφή;

Her News b