HerNews.gr
Beauty

Μαρία Κορινθίου: Yιοθέτησε το bubble ponytail και της ταιριάζει απόλυτα!

Μαρία Κορινθίου

Το bubble ponytail είναι ένα εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο χτένισμα που μπορείς να επιλέξεις για να δώσεις μια ξεχωριστή πινελιά στα μακριά σου μαλλιά.

Μαρία Κορινθίου

H Μαρία Κορινθίου υιοθέτησε το συγκεκριμένο χτένισμα και της ταιριάζει απόλυτα. Το bubble ponytail είναι ένα χτένισμα που δημιουργείται από πολλές μικρές αλογοουρές στο μήκος των μαλλιών, που δένονται με ένα λαστιχάκι ή ένα κομμάτι κορδέλας, δημιουργώντας έτσι ένα αλογοουρά που έχει την όψη φουσκωτού “φουσκωτού”.

Μαρία Κορινθίου: Yιοθέτησε το bubble ponytail και της ταιριάζει απόλυτα!

Το bubble ponytail είναι ένα χτένισμα που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι το κόκτειλ, και μπορεί να προσθέσει μια διασκεδαστική πινελιά στο σύνολό σας.

Για να δημιουργήσετε το bubble ponytail, πρέπει να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά. Στη συνέχεια, δέστε ένα λαστιχάκι κάτω από τη βάση της αλογοουράς. Από εκεί, πάρτε ένα κομμάτι μαλλιών και τοποθετήστε το πάνω από το λαστιχάκι, σχηματίζοντας ένα μικρό “φουσκωτό” κόμβο. Συνεχίστε να παίρνετε μικρά κομμάτια μαλλιών και να τα δένετε με ένα λαστιχάκι για να δημιουργήσετε τα bubbles σας, που θα διαχωρίζονται από τα λαστιχάκια. Όσο πιο πολλά bubbles φτιάξετε, τόσο πιο φουσκωτό θα είναι το ponytail.

Για να δημιουργήσεις ένα bubble ponytail, θα πρέπει αρχικά να βγάλεις τα μαλλιά σου σε μία ψηλή αλογοουρά και να τα δέσεις με ένα λαστιχάκι.

Έπειτα, θα πρέπει να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε τμήματα και να τα δέσεις με άλλα λαστιχάκια κατά μήκος της αλογοουράς, δημιουργώντας έτσι τα bubbles. Μπορείς να δημιουργήσεις τόσα bubbles όσα θες, ανάλογα με το πόσο πυκνό ή χοντρό θες να είναι το χτένισμα σου.

Για να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό, μπορείς να προσθέσεις μια πλεξούδα στο πάνω μέρος της αλογοουράς ή να αφήσεις μερικά μαλλιά έξω για ένα πιο messy αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά χρώματα λαστιχακίων για να δημιουργήσεις ένα πιο playful look.

Το bubble ponytail είναι ένα χτένισμα που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις, από τη βόλτα στην πόλη μέχρι το βραδινό σου ντύσιμο. Είναι εύκολο να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι και απαιτεί μόνο μερικά λαστιχάκια και λίγο χρόνο και υπομονή.

Μαρία Κορινθίου

Selena Gomez: Αποκάλυψε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το natural look να φαίνεται το next big thing!

HerNewskl

Jade Roller: Ποια είναι η σωστή χρήση του;

HerNewskl

Barbie botox: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

HerNewskl