HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ντέπυ Γκολεμά: «Ντροπή να λες για μία κυρία αυτά που έχεις περάσει μαζί της»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε η Ντέπυ Γκολεμά, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα της showbiz.

Η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε τις πρόσφατες συνεντεύξεις του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Γιώργου Λιάνη, οι οποίοι έκαναν αποκαλύψεις για την Όλγα Τρέμη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη αντίστοιχα.

«Δεν είναι ωραίο για μία γυναίκα ένας άντρας να λέει τέτοια πράγματα, για οποιαδήποτε γυναίκα. Είναι ντροπή. Δεν είναι ωραίο να λες για μία κυρία αυτά που έχεις περάσει μαζί της, σε τέτοια ηλικία ο Ανδρέας να λέει τέτοια πράγματα», σχολίασε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σύμφωνα με τη γνώμη της ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραφέρθηκε, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έπρεπε να μη δώσει καν σημασία σε όσα είπε.

Ποιο πρόσωπο δεν της λείπει από την τηλεόραση;

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε και για τα πρόσωπα της τηλεόρασης. Μία από τις αγαπημένες της παρουσίες είναι η Μαρία Κορινθίου και… προειδοποίησε πως θα ήταν λάθος να την αλλάξει ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι ένα πρόσωπο που μου λείπει… Της εύχομαι να βρει μία δουλειά», σχολίασε.

Σχολιάζοντας τις φήμες πως το GNTM θα «παγώσει» ανέφερε πως «κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει όλος αυτός ο συρφετός που βγαίνει και πάει να γίνει μοντέλο και τελικά δεν ξέρω κι αν γίνεται».

Για τη Βίκυ Καγιά τόνισε πως είναι άνθρωπος της μόδας και δεν γνωρίζει εάν θα πάρει «προαγωγή» για να παρουσιάσει πρωινή ή βραδινή εκπομπή, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει την παρουσίαση του GNTM.

Ακόμη, ανέφερε ότι παρακολούθησε την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 και βρήκε ορισμένα ελαττώματα, ενώ για την Ηλιάνα Ππαγεωργίου τόνισε πως την έχει βγάλει από το «ρεπερτόριό» της.

«Για το λίγο που είδα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πρόσωπο… ταχείας καύσεως», ανέφερε.

«Χαίρομαι πολύ για τον έρωτα Βανδή – Μπισμπίκη»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφαση του Νίκου Μουτσινά να σταματήσει το «Καλό Μεσημεράκι».

«Μου αρέσει η απόφαση του Νίκου Μουτσινά να σταματήσει αυτό που κάνει. Είναι καλό να παίρνουμε ένα ρεπό, να ησυχάσει και αυτό που κάνει και εμείς που το βλέπουμε και να ηρεμήσει και ο παρουσιαστής! Μπορεί ο Μουτσινάς έχοντας βγάλει πολλά χρήματα να πάει στο Λας Βέγκας διακοπές».

Για τον Μάρκο Σεφερλή σχολίασε πως δεν της αρέσει καθόλου, ωστόσο έχει ένα μεγάλο κοινό που δεν μπορεί κανείς να το αποδομήσει, ενώ για την Φαίη Σκορδά δήλωσε πως ο ΣΚΑΪ δεν της πηγαίνει.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. «Χαίρομαι πολύ για τον έρωτά τους, γουστάρω πάρα πολύ που ανεβαίνει στην πίστα και της δείχνει την αγάπη του», σχολίασε για το ειδύλλιο που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άκης Πετρετζίκης: Μιλά για πρώτη φορά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γάμο και τη γέννηση του γιου του

Her News b

Κατερίνα Καινούργιου για αποχώρηση Δημήτρη Αλεξάνδρου: “Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα”

HerNewskl

Συγκλονιστικός Τάσος Χαλκιάς: «Έχω φάει κλωτσιές και μπουνιές από τον πατέρα μου»

Her News b