HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης για εκλογές στις 21 Μαϊου: Η πρώτη κάλπη θα καθορίσει τα πάντα

Σαφές μήνυμα πως «η πρώτη κάλπη θα καθορίσει τα πάντα», καθώς αυτή θα δώσει την ισχυρή εντολή, ώστε αν χρειαστεί δεύτερη κάλπη, να φέρει την κυβερνητική σταθερότητα, έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά.

«Έχουμε εκλογές την 21η Μαΐου, με ένα συγκεκριμένο εκλογικό σύστημα. Τα διλήμματα είναι καθαρά, αν θα προχωρήσουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω», είπε ο κ. Μητσοτάκης δηλώνοντας αισιόδοξος ότι «οι πολίτες θα εμπιστευτούν και πάλι τη ΝΔ για να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή που έχουμε χαράξει. Θέλω να αναλογιστούν οι πολίτες αν η χώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι το 2019».

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι η στροφή της τουρκικής πολιτικής θέλει να έχει και συνέχεια. Υπάρχει σαφέστατη στροφή στην ΕΕ ότι θέλουμε να προστατέψουμε τα σύνορά μας. «Δεν ήταν δεδομένο, δεν ήταν η κατάσταση που υπήρχε όταν αναλάβαμε», είπε.

Επίσης, ανέφερε ότι ο φράκτης στον Έβρο θα κατασκευαστεί, είτε με εθνικούς ή με ευρωπαϊκούς πόρους, αφήνοντας αιχμές για την τροπολογία Παπαδημούλη για τη μη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση σε εξωτερικούς φράκτες. Κάλεσε επίσης τους Ευρωπαίους των Βρυξελλών να έρθουν στον Έβρο και να δουν τι σημαίνει η φύλαξη των συνόρων και η εργαλειοποίησή τους για να καταλάβουν τι σημαίνει να φυλάει μια χώρα τα σύνορά της.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ξένια- Rec για Ουκρανία: “Εμείς βιώνουμε τον πόλεμο τα τελευταία 8 χρόνια”

HerNewskl

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ο ερχομός του παιδιού τους, οι ισορροπίες και ο θαυμασμός μεταξύ τους

Her News

Ιωάννα Τούνη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που προκάλεσε τον εκνευρισμό της

HerNews ka