HerNews.gr
Διεθνή

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας» – Εγκαταλείπει το Χόλιγουντ

Emily Ratajkowski:

Την απόφαση της να εγκαταλείψει πρόωρα τον χώρο της υποκριτικής ανακοίνωσε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, χαρακτηρίζοντας την κουλτούρα του Χόλιγουντ «τοξική και σεξιστική».

Η 31χρονη Έμιλι Ραταϊκόφσκι σε συνέντευξή της στους «Los Angeles Times» αποκάλυψε ότι ένιωθε «να αντικειμενοποιείται και να κρίνεται από τους άνδρες που ελέγχουν την κινηματογραφική βιομηχανία»:

«Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας το οποίο οι άνθρωποι έκριναν, λέγοντας “έχει τίποτα άλλο εκτός από το στήθος της;”» σχολίασε.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε το μοντέλο εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της πενταετούς πορείας της ως ηθοποιός του Χόλιγουντ αισθάνθηκε ευάλωτη στη «εξουσία και τη δύναμη που κατέχει το κλαμπ των ανδρών» και πρόσθεσε ότι αναγκάστηκε να γίνει «εύπεπτη στους ισχυρούς άνδρες του Χόλιγουντ», έτσι, στις αρχές του 2020, απέλυσε τον ατζέντη της, τον εμπορικό αντιπρόσωπο και τον μάνατζέρ της.

«Δεν τους εμπιστευόμουν» δήλωσε. «Είπα: “Μπορώ να χειριστώ το να δέχομαι τηλεφωνήματα. Εγώ θα πάρω αυτές τις αποφάσεις. Κανείς από εσάς δεν σκέφτεται το συμφέρον μου. Και όλοι σας μισείτε τις γυναίκες”».

«Το Χόλιγουντ είναι χάλια. Και είναι σκοτεινό»

Μίλησε ακόμα για το βιβλίο της, «My Body», στο οποίο αφηγείται ένα δυσάρεστο περιστατικό σε ένα πάρτι της βιομηχανίας με τον τότε σύζυγό της, τον παραγωγό ταινιών Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλαρντκαι ανέφερε ότι ένιωθε άβολα να βρίσκεται κοντά σε άνδρες που είχαν συνδεθεί με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και άλλα πρόσωπα που κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα.

«Σκέφτηκα τον τρόπο με τον οποίο Σεμπάστιαν είχε “γλιστρήσει” μέσα στην αίθουσα, μια αίθουσα γεμάτη από άνδρες που μόλις δύο χρόνια πριν είχαν φιλήσει “το δαχτυλίδι” του Γουαϊνστάιν και ενθάρρυναν τις νεαρές πελάτισσές τους να κάνουν συναντήσεις μαζί του σε δωμάτια ξενοδοχείων. Μισούσα το γεγονός ότι ο σύζυγός μου συνδεόταν καθόλου με αυτούς τους άνδρες» δήλωσε.


«Ίσως αυτός είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά για τις απόψεις των ανδρών. Το Χόλιγουντ είναι χάλια. Και είναι σκοτεινό» είπε.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγινε γνωστή το 2013 μετά την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο για την επιτυχία του Robin Thicke «Blurred Lines» και έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη στην ταινία «Gone Girl» του 2014, ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε πολλές άλλα φιλμ, όπως το «We Are Your Friends» και το «I Feel Pretty», ωστόσο, έχει να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη από το «Lying and Stealing» του 2019.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lady Gaga: ΄Ερχεται το νέο τραγούδι για τη ταινία «Top Gun: Maverick»

Her News

Halle Bailey: Αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με την επιλόχεια κατάθλιψη

HerNews ka

Οι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου: Αυτή είναι η χρυσή 10άδα σύμφωνα με το Forbes

Her News