HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιωάννα Τούνη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που προκάλεσε τον εκνευρισμό της

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/10 στο Kick-Off Party για το φετινό Madwalk, όπου και έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μεταξύ άλλων, η influencer μίλησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού: «Όχι, από εμένα σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Πρόπερσι είχα βάλει ένα στοίχημα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ποια θα είναι γεμάτη κοιλιακούς το καλοκαίρι. Βάζω εγώ το στοίχημα, τολμάω και μετά ήμουν με την κοιλιά φουσκωμένη».

 «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά τίποτα σοβαρό, τίποτα επίσημο σίγουρα. Τα ταξίδια μου θα τα πάω εγώ», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη αναφορικά με το αν θα παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τέλος, η influencer ρωτήθηκε για τον εκνευρισμό της, μετά τη διαρροή του προσκλητηρίου της βάφτισης του γιου της: «Πολύ ωραία δεν περνάμε σήμερα, θες να εκνευριστώ πάλι; Δεν υπάρχει λόγος, όλα καλά. Με στεναχωρεί γενικά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο και αποδεικνύεται ότι ήταν τελικά πεταμένος κόπος», απάντησε η Ιωάννα Τούνη. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

“Αυτοψία” στον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ ζωντανά με όλες τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Her News b

Κρίστοφερ Άτκινς: Ο πρωταγωνιστής της «Γαλάζιας Λίμνης» στο Happy Day σε μια εκ βαθέων συνέντευξη: Υπήρξε ζευγάρι με την Μπρούκ Σίλντς;

HerNews ka

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος – «Πέθανε ο πατέρας μου και είχα γύρισμα, πήγα μετά στην κηδεία»

Her News