HerNews.gr
Beauty

Δούκισσα Νομικού: Ποια είναι η θεραπεία προσώπου που επιλέγει;

Δούκισσα Νομικού-hernews

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες και επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Όμως, εκτός από την επαγγελματικό της ζωή, η ίδια έχει αποδείξει ότι είναι επίσης μια γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της και την υγεία της.

Δούκισσα Νομικού

Μία από τις πιο σημαντικές αρχές στην περιποίηση του σώματος είναι η φροντίδα του δέρματος. Η Δούκισσα Νομικού έχει αποκαλύψει ότι η θεραπεία προσώπου είναι η βασική της αρχή για υγιή επιδερμίδα. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media, μοιράζεται με τους ακόλουθους της τις συμβουλές της για μια όμορφη και υγιή επιδερμίδα.

Η Δούκισσα προτείνει την χρήση φυσικών συστατικών στην περιποίηση του δέρματος. Αντί για προϊόντα με χημικά συστατικά, η Δούκισσα χρησιμοποιεί φυσικά προϊόντα, όπως λάδι καρύδας, αλόη, μέλι και λεμόνι, για να καθαρίσει και να ενυδατώσει το δέρμα της. Επιπλέον, η Δούκισσα συνιστά τη χρήση προϊόντων μευαλουρονικού οξέος και βιταμίνης C, που βοηθούν στην προστασία και ενυδάτωση του δέρματος.

Δούκισσα Νομικού-hernews

Επίσης, η Δούκισσα Νομικού προτείνει να ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή, καθώς αυτό επηρεάζει την εμφάνιση και υγεία του δέρματος. Συγκεκριμένα, προτείνει την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε βιταμίνη C, όπως φρούτα και λαχανικά, και την αποφυγή των τροφών που επιβαρύνουν το δέρμα, όπως το γλυκό και τα τροφήματα που περιέχουν λίπος.

Δούκισσα Νομικού: Ποια είναι η θεραπεία προσώπου που επιλέγει;

Τέλος, η Δούκισσα Νομικού συνιστά να αποφεύγετε το άγχος και τον στρες, καθώς αυτά επηρεάζουν αρνητικά την υγεία του δέρματος. Προτείνει να κάνετε χαλαρωτικές ασκήσεις, όπως yoga και μεταξύ άλλων να προσέχετε τον ύπνο σας, καθώς η έλλειψη ύπνου επηρεάζει την υγεία και εμφάνιση του δέρματος.

Jennifer Aniston: Αποκάλυψε τα μυστικά περιποίησης της επιδερμίδας της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτό το Viral TikTok Trend αφήνει τα μαλλιά λαμπερά με 2 μόνο φυσικά συστατικά

HerNews ka

Boyfriend bob: Το καρέ της Kaia Gerber είναι η τέλεια επιλογή για τον χειμώνα

HerNewskl

Εύκολα tip για ζουμερά χείλη

Her News