HerNews.gr
Beauty

Εύκολα tip για ζουμερά χείλη

Τα ζουμερά χείλη είναι κάτι που πολλές γυναίκες επιθυμούν και θέλουν. Για αυτό και συγκεντρώσαμε τα tip που θα μας βοηθήσουν να τα πετύχουμε.

Το Lip liner τείνει να ξεχαστεί ως προϊόν μακιγιάζ και ήταν μόδα πιο παλιά, αλλά έχει απίστευτα οφέλη όταν το χρησιμοποιείς σωστά. Για να χρησιμοποιήσεις το σωστό μολύβι χειλιών, επίλεξε μία απόχρωση που είναι πολύ κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου.

Ένα άλλο τέχνασμα που έχει βρεθεί ότι δημιουργεί στη στιγμή ζουμερά χείλη είναι μια οδοντόβουρτσα.

Ναι, ναι καλά άκουσες, χρησιμοποιώντας μια καθαρή οδοντόβουρτσα βούρτσισε απαλά τα χείλη σου προτού εφαρμόσεις οποιοδήποτε προϊόν πάνω τους. Η χρήση μιας οδοντόβουρτσας απολεπίζει απαλά αλλά και δημιουργεί περισσότερη ροή αίματος στην περιοχή των χειλιών προσφέροντας πιο ζουμερά και κόκκινα χείλη. Το έχω δοκιμάσει και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ένα κόκκινο κραγιόν επίσης μπορεί να κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο αισθησιακά και να δώσει την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα και πιο σαρκώδη. Η υφή του κραγιόν είναι πολύ σημαντική, μην προτιμήσεις ματ.

Τέλος, το concealer είναι φίλος σου και αυτό γιατί καλύπτοντας με concealer τ;α χείλη σου, μπορείς να τα περιγράψεις λίγο πιο πάνω από όπου τελειώνουν κανονικά. κάνοντας τα να φαίνονται πιο μεγάλα και φυσικά ζουμερά.

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

Νεότερα Άρθρα

Round Bob: Το καρέ που κολακεύει όλα τα πρόσωπα

HerNewskl

Chignon: Απόκτησε το πιο chic χτένισμα στο σπίτι

Her News b

Καλλυντικά: Ένας μίνι οδηγός ανακύκλωσης

Her News