HerNews.gr
Ελλάδα

Μπόρις Κλέιμαν: Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη «ξεκλειδώνει» τις εξελίξεις

Στις 10.30 σήμερα το πρωί ο 33χρονος Μπόρις Κλέιμαν, θα περάσει το γραφείο του 9ου τακτικού ανακριτή στην Ευελπίδων, για να απολογηθεί για τις βαρύτατες και κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, σε μπαρ του Κολωνακίου, αλλά και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ο τερματοφύλακας μέχρι πρότινος της ομάδας του Βόλου που κατηγορείται για βιασμό της 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο και κρατείται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, στην Γυναικεία πτέρυγα, φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αρνούμενος τις κατηγορίες.

Το ενδεχόμενο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου, πατέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με συμπαίκτη του για να διασκεδάσει σε μπαρ του Κολωνακίου, να προφυλακιστεί είναι το πιθανότερο.

Ωστόσο το κλειδί στην εξέλιξη της υπόθεσης και της πλήρους διαλεύκανσης της, θεωρείται η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Το 17χρονο κορίτσι που φέρεται να βιάστηκε, εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος θα συντάξει το σχετικό πόρισμα που θα αποδεικνύει ή θα απορρίπτει την καταγγελία για βιασμό.

Για τον λόγο αυτό, ελήφθη δείγμα DNA αλλά και από τα νύχια των χεριών από τον Μπόρις Κλέιμαν.Η ολοκλήρωση του πορίσματος του ιατροδικαστή που εξέτασε την ανήλικη κοπέλα, πιθανότατα να γίνει τις επόμενες ημέρες, γεγονός που σημαίνει οι όποιες εξελίξεις οι σημερινές (προφυλάκισης ή μη του κατηγορούμενου), μετά την απολογία του, μπορεί να αλλάξουν ή να ενισχυθούν. Ανάλογα με το τι θα διαπιστώσει ο ιατροδικαστής.

Σε άσχημη κατάσταση ο Κλέιμαν που αρνείται την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης

Ο Μπόρις Κλέιμαν που παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μέσω του δικηγόρου του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, δηλώνει αθώος, αρνούμενος κάθε πράξη βιασμού ή ασέλγειας.

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι η 17χρονη κοπέλα ήταν αυτή που τον προσέγγισε.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ίσμα Τουλάτου: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή η δημοσιογράφος τρεις ημέρες πριν γεννήσει

HerNews ka

Μητρόπολη Αθηνών: Το απόγευμα θα μεταφερθεί η εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί»- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

HerNews ka

Συνεχίζεται ο εφιάλτης σε Δυτική Αττική – Πώς εξελίσσονται τα πύρινα μέτωπα

HerNews ka