HerNews.gr
Social News

Eva Mendes – Ryan Gosling: Αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζονται ποτέ μαζί στο κόκκινο χαλί

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz, αφού μετρούν 12 χρόνια σχέσης και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κοριτσάκια.

Και παρότι είναι και οι δύο εξαιρετικά δημοφιλείς, είναι από εκείνα τα ζευγάρια που θέλουν να προστατεύουν όσο τίποτε άλλο την προσωπική τους ζωή. Και το καταφέρνουν!

Απόδειξη το γεγονός ότι οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media είναι μετρημένες στα δάχτυλα, αλλά και το ότι δεν εμφανίζονται μαζί σε events και red carpets. Για αυτό το τελευταίο, μάλιστα, η Eva Mendes μίλησε δημόσια πρόσφατα εξηγώντας την επιμονή της ίδιας και του Ryan Gosling για προστασία της ιδιωτικής τους ζωής.

Το σπάνιο κοινό στιγμιότυπο Mendes-Gosling στο Instagram και το σχόλιο της Eva Mendes

Πριν μερικές ημέρες η Eva Mendes δημοσίευσε ένα Instagram reel με σκηνές από το 2012 και την ταινία The Place Beyond the Pines – την πρώτη ταινία που έκανε με τον Ryan Gosling. Σε σχόλιο, λοιπόν, που έκανε στο post της η 49χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι νιώθει «άνετα να ποστάρει» φωτογραφίες με εκείνη και τον άντρα της που ήδη είναι διαθέσιμες στο κοινό.

«Τι cool σχόλιο, σε ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Eva Mendes απαντώντας σε έναν θαυμαστή που εξέφρασε την επιθυμία του να δει μαζί εκείνη και τον σύζυγό της στην προώθηση της ταινίας Barbie, στην οποία συμμετέχει ο Ryan Gosling. «Αλλά δεν κάνουμε μαζί αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε η Mendes. Και συνέχισε: «Νιώθω άνετα να ποστάρω- όπως έχω ποστάρει και αυτές τις φωτογραφίες- μόνο ό,τι είναι διαθέσιμο ήδη εκεί έξω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Σε άλλο σχόλιο η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι εκείνη και ο Gosling ήταν «μαζί στο κόκκινο χαλί μόνο όταν κάναμε προώθηση της ταινίας μας το 2012».

«Η μαγεία υπάρχει στ’ αλήθεια. Δεν γνωριστήκαμε στο set. Η μαγεία ξεκίνησε καιρό πριν αλλά εδώ είναι μια μικρή δόση μαγείας που αποτυπώθηκε στην κάμερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Eva Mendes.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mad Clip: Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος – Τα συγκινητικά τους μηνύματα

Her News b

Lindsay Lohan: Μας δείχνει το σώμα της μετά τον τοκετό έπειτα από την γέννηση του πρώτου της παιδιού

HerNews ka

Παντρεύτηκε η Έλενα Ράπτη με τον Γιάννη Μπρατάκο

HerNews ka