HerNews.gr
Social News

Παντρεύτηκε η Έλενα Ράπτη με τον Γιάννη Μπρατάκο

Η υφυπουργός τουρισμού Έλενα Ράπτη και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, επισημοποίησαν τη σχέση τους με τα δεσμά του γάμου όπως μεταδίδουν αποκλειστικά τα Parapolitika.

Η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος επέλεξαν να κρατήσουν ιδιωτική την σημαντική ημέρα της κοινής τους ζωής, ενώ ο γάμος τους ήταν πολιτικός στο Δημαρχείο Αθηνών.

«Ο καλός πληροφοριοδότης μου, με ενημέρωσε ότι οι δύο επέλεξαν εντελώς διακριτικά να ζήσουν την μοναδική στιγμή της (κοινής) ζωής τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Μπρατάκος και η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Δήμο Αθηναίων», αναφέρει ο Γιάννης Κουρτάκης.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 1 χρόνο περίπου και αρκετά συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Μάλιστα τον Απρίλιο του 2023 που έκλεισαν ένα χρόνο σχέσης, ο Γιάννης Μπρατάκος ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία με τη λεζάντα «Ένας χρόνος».

Η σχέση του Γιάννη Μπρατάκου και της Έλενας Ράπτη, έγινε γνωστή μετά από δημοσίευμα τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε επιβεβαιωθεί από την κοινή τους παρουσία κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. 

Η Έλενα Ράπτη είχε ευχηθεί δημόσια στον Γιάννη Μπρατάκο για την ονομαστική του εορτή, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, γράφοντας «Χρόνια πολλά θησαυρέ μου».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Μαροσούλης: Το πάρτι γενεθλίων του με την αφρόκρεμα της εγχώριας showbiz (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τίτλοι τέλους μετά από 4 χρόνια από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Her News b

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον χωρισμό της: «Βρήκε άλλη, τους είδα. Γλίτωσα από το ψέμα που με είχε φλομώσει»

Her News