HerNews.gr
Beauty

Self tanner: Πώς να το εφαρμόσεις σώστα για πιο γρήγορα αποτελέσματα;

self tanner

Το self tanner είναι ένα προϊόν ομοιοπαθητικής φροντίδας του δέρματος που χρησιμοποιείται για να χρωματίσει το δέρμα σαν να εκτίθεστε στον ήλιο.

Self tanner

Συνήθως περιέχει δραστικές ουσίες όπως το DHA (dihydroxyacetone) που αντιδρά με την επιδερμίδα και την καταλήγει στον καφέ ή χρυσό τόνο.

Self tanner: Πώς να το εφαρμόσεις σώστα για πιο γρήγορα αποτελέσματα;

Self tanner

Για να το εφαρμόσεις σωστά , ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Απολέπιση: Πριν το εφαρμόσεις βεβαιώσου ότι το δέρμα σου είναι καλά απολεπισμένο, για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να διευκολύνεις την ομοιόμορφη εφαρμογή.
  2. Ενυδάτωση: Απλώστε ενυδατική κρέμα στα σημεία που θα το εφαρμόσετ, ώστε να μην απορροφηθεί υπερβολικά από τις ξηρές περιοχές του δέρματος.
  3. Εφαρμογή: Εφαρμόστε το  σε μικρές ποσότητες και απλώστε το ομοιόμορφα σε όλο το σώμα, χρησιμοποιώντας γάντια εφαρμογής ή απλά πλένοντας τα χέρια σας αμέσως μετά την εφαρμογή σε κάθε περιοχή.
  4. Εξοικειωθείτε με το προϊόν: Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το self-tanner, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στο πακέτο και δοκιμάστε το προϊόν σε μια μικρή περιοχή πριν το εφαρμόσετε σε όλο το σώμα.
  5. Εξοικειώστε το δέρμα σας: Πριν εφαρμόσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε απολέπισει το δέρμα σας και έχετε αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ. Επίσης, εάν έχετε πολύ ξηρό δέρμα, ενυδατώστε το πριν την εφαρμογή του self-tanner.
  6. Εφαρμόστε το σταδιακά: Είναι καλύτερο να εφαρμόζετε το self-tanner σταδιακά, σε δύο ή τρεις δόσεις, παρά να προσπαθείτε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με μία μόνο εφαρμογή. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις λεκέδες και τις ανομοιόμορφες περιοχές.
  7. Εφαρμόστε το σε υγρή επιδερμίδα: Αφού απολεπίσετε το δέρμα σας, εφαρμόστε το self-tanner σε υγρή επιδερμίδα, χωρίς να ξηραίνετε το δέρμα.

     

     

    Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα αγαπημένα αρώματα των σταρ: Από την Μέριλιν Μονρόε μέχρι την πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka

Cherry Cola Nails: Η τάση που θα πρωταγωνιστήσει το 2024

HerNewskl

Κι όμως, υπάρχει λύση για τους μαύρους κύκλους – Έτσι θα τους αντιμετωπίσεις

Her News