HerNews.gr
Beauty

Serum: Γιατί πρέπει να εφαρμόζεται τελικά πριν την ενυδατική μας;

Serum

Το serum προσώπου αποτελεί ένα απαραίτητο βήμα στην beauty ρουτίνα των γυναικών και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στον beauty κοσμο.

Serum

Τα serums περιέχουν εξαιρετικά συμπυκνωμένα θρεπτικά συστατικά, ενυδατικούς παράγοντες και αντιοξειδωτικά, που ενισχύουν την υγεία του δέρματος. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, μπορείς να επιλέξεις το serum με την αντίστοιχη δράση.

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί πρέπει να εφαρμόζουμε το serum πριν από την ενυδατική μας κρέμα. Η απάντηση είναι απλή και αφορά την απορρόφηση των προϊόντων από το δέρμα. Τα serums έχουν πολύ λεπτή και ελαφριά σύνθεση, ώστε να διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και να παρέχουν την αποτελεσματικότητα τους. Από την άλλη πλευρά, οι ενυδατικές κρέμες έχουν πιο παχιά και βαριά σύνθεση, η οποία δημιουργεί ένα “προστατευτικό στρώμα” στο δέρμα. Αυτό το στρώμα μπορεί να εμποδίσει το serum να απορροφηθεί σωστά από το δέρμα.

Serum

Serum: Γιατί πρέπει να εφαρμόζεται τελικά πριν την ενυδατική μας;

Κατά συνέπεια, το serum δεν αντικαθιστά την ενυδατική κρέμα, αλλά τη συμπληρώνει και την ενισχύει. Τα συστατικά του serum διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιούν τις διαδικασίες της επιδερμικής ανάπλασης και της παραγωγής κολλαγόνου, ενώ παράλληλα παρέχουν την απαραίτητη ενυδάτωση στο δέρμα μας. Αυτό επιτρέπει στην επιδερμίδα μας να διατηρείται ελαστική, φωτεινή και νεανική, καθώς βοηθάει στην αντιμετώπιση των πρώτων σημαδιών της γήρανσης.

Για να απλώσετε σωστά το serum σας, απλώστε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σας και απλώστε το σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό με απαλές κινήσεις και πατήστε το απαλά μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Αφού εφαρμόσετε το serum, αφήστε το για λίγα λεπτά να απορροφηθεί και στη συνέχεια απλώστε την ενυδατική σας.

Σε γενικές γραμμές, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη τη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν τα serums για να διατηρηθεί υγιής και νεανική.

Κατερίνα Καινούργιου: Υποδέχτηκε την άνοιξη με barbiecore κραγιον!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε το πιο σικάτο nude κραγιον

HerNewskl

That Girl Look: Η τάση στο μακιγιάζ που θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και πέρα

HerNewskl

Selena Gomez: Άλλαξε τελικά το χρώμα των μαλλιών της σε ξανθό;

HerNewskl