HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Ποιος είναι ο λόγος που ενοχλήθηκε με τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του Ben Affleck;

Jennifer Lopez
Η κόντρα μεταξύ των δύο διάσημων ηθοποιών Jennifer Lopez και Jennifer Garner φαίνεται να επιδεινώνεται, καθώς η πρώτη εξέφρασε την ενόχλησή της για μία δήλωση της δεύτερης σχετικά με την προσωπική ζωή της.
Η Garner είχε δηλώσει σε μία συνέντευξή της ότι δεν επιθυμεί να απασχολεί τον Τύπο με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον σύντροφό της, προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά της.

Η Lopez απάντησε στη δήλωση αυτή μέσω ενός post στο Instagram, στο οποίο ανέβασε μία φωτογραφία της με την κόρη της και έγραψε: “Κανείς δεν είπε ποτέ ότι είναι εύκολο να είσαι γυναίκα που βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας. Αλλά δεν είναι δυνατόν να καταλαβαίνεις αυτό που δεν έχεις βιώσει”.

Η Lopez έχει ζήσει μία δημόσια σχέση με τον συνάδελφό της Ben Affleck στο παρελθόν, ενώ πλέον βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην αθλητή του baseball, Alex Rodriguez. Από την άλλη πλευρά, η Garner έχει διατηρήσει μία πιο διακριτική παρουσία στα media και δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες.

Πιο συγκεκριμένα η Garner δήλωσε ότι:

¨Ειλικρινά, προσπαθώ σκληρά για να μην βλέπω κανέναν μας στις εφημερίδες. Δεν με κάνει να αισθάνομαι καλά, ακόμη και αν είναι κάτι καλό για τον έναν από τους δύο. Δεν έχω ανάγκη να βλέπω κανέναν από την οικογένειά μου να γίνεται meme. Αν και, είμαι σίγουρη ότι αξίζει να γίνει meme, ναι!

Jennifer Lopez: Ποιος είναι ο λόγος που ενοχλήθηκε με τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του Ben Affleck;

Η  Jennifer Garner είπε περαιτέρω ότι “Ο Ben πλέον έχει μπει σε μια σκοτεινή περίοδο και δεν φαίνεται να βγαίνει από αυτήν. Η σχέση του με την JLo είναι απλά μια απόπειρα να κρατηθεί στο προσκήνιο και να δείξει ότι δεν έχει χάσει την αίγλη του. Είναι απελπιστικό”. Η δήλωση αυτή φαίνεται πως άγγιξε την JLo στο πιο ευαίσθητο σημείο της, αφού η σχέση της με τον Ben Affleck έχει ξαναφέρει στο προσκήνιο πολλές αναμνήσεις και συναισθήματα.

Ωστόσο, πηγές κοντινές στην Jennifer Lopez αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια δεν αντέδρασε δημόσια στις δηλώσεις της Jennifer Garner και πως προσπαθεί να κρατήσει την κατάσταση ψύχραιμη. “Η JLo γνωρίζει πως οι σχέσεις είναι περίεργες και μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Αυτή τη στιγμή προσπαθεί να μην αναλώνει την ενέργειά της σε αυτήν την άτυπη κόντρα και να επικεντρωθεί στον εργασιακό της ρυθμό” αναφέρει η πηγή.

Παρόλα αυτά, η κόντρα αυτή δείχνει πως τα πράγματα είναι περίπλοκα.

Jennifer Lopez: Η προσωπικός της hairstyle της αποκάλυψε τον τρόπο να έχουμε όγκο στα μαλλιά μας

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον: Το όνομα του είναι Μποντ… Τζέιμς Μποντ!

Her News b

Πάμελα Άντερσον: Δεν θα πιστέψετε ποια ήταν η καλύτερη σεξουαλική της εμπειρία

HerNews ka

11η Σεπτεμβρίου: Στο φως όλη η αλήθεια με απόρρητα έγγραφα του FBI

Her News