HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Στεφανίδη: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου»

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, δέχθηκε μερικά σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφορικά με την ανάρτηση της μητέρας της που αφορούσαν την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, τα οποία προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της.

Το σχόλιο & η “οργισμένη” απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη

Στη συνέχεια, η χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram Story της στην οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει τη δική της θέση και στάση από εκείνη της μητέρας της Ζωής Βαρέλη Στεφανίδη.

Το Story της Κατερίνας Στεφανίδη

«Αφού πρέπει να γράφω τα αυτονόητα, διαβάστε λοιπόν.

Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου. Σε αντίθεση με εκείνη δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος κόμματος και ούτε σκοπεύω να υπάρξω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν λοιπόν να με κάνει αντικείμενο του κομματισμού του.

Η μητέρα μου, όπως και εγώ, δρούμε ως ανεξάρτητοι και ενήλικοι πολίτες. Δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την «μαζέψω», όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει».

Η ανάρτηση της μητέρας της, Ζωής Βαρέλη Στεφανίδη

Η υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη, έκανε μια ανάρτηση από το χυδαίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελιό” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το οποίο συνοδευόταν από το σχόλιο της: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Όπως ήταν φυσικό επόμενο, η ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη Στεφανίδη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα να αναγκαστεί όχι μόνο να την κατεβάσει, αλλά να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη. 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάσα Σταμάτη: Η ανάρτηση στο Instagram για την συνεργασία- έκπληξη

Her News

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της

Her News

Στέλιος Κρητικός για Μάρκο Σεφερλή: «Ήθελα να αλλάξω τα πράγματα και εκ του αποτελέσματος είχα δίκιο»

Her News