HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίνο: Η αμηχανία στις ερωτήσεις για τη Ζόζεφιν και οι «διπλωματικές» απαντήσεις

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό κέντρο της παραλιακής ο Νίνο και ο Νικηφόρος.

Εκεί βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και δε θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν τον Νίνο για τη σχέση του με τη Ζόζεφιν η οποία πρόσφατα ήρθε στο φως.

«Δε ξέρω αν θα έρθει η Ζόζεφιν. Δε ξέρω παιδιά» απάντησε με χαμόγελο ο Νίνο όταν τον ρώτησαν αν η αγαπημένη του θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν νιώθει άβολα να μιλά για την προσωπική του ζωή ο ίδιος με χαμόγελο και εμφανώς αμήχανα απάντησε, “Σταμάτα”.

«Ήταν κάτι που περίμενες να έρθει στη ζωή σου ή μπήκε ξαφνικά;» ήταν η αμέσως επόμενη ερώτηση που δέχτηκε ο Νίνο με τον ίδιο να απαντά, «Αυτάααα»

Τότε ο Νικηφόρος άρχισε να τραγουδά το “Έτσι ξαφνικά” με τους δημοσιογράφους να αρπάζουν την ευκαιρία ρωτώντας τον Νίνο αν τον εκφράζουν οι στίχοι του εν λόγω τραγουδιού. με τον ίδιο να ζητά από τον συνάδελφό του να του πει τους παρακάτω στίχους και τον Νικηφόρο να απαντά, “όπως μπήκες στη ζωή μου, να φοβάμαι μη σε χάσω”.

«Δε φοβάμαι τίποτα» είπε ο Νίνο και συνέχισε «Παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτά. Αυτά είναι πίσω από εδώ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς: «Μου έγινε πρόταση για το Survivor με πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα»

HerNews ka

Τέμπη: Ο παππούς της Φραντζέσκας Μπέζα ξεσπά – «Μας φέρνουν τα παιδιά μας σε νεκροφόρες»

Her News

«Happy Day στον Alpha»: Πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:45 π.μ

HerNews ka