HerNews.gr
Beauty

French Balayage: Η νέα εκδοχή του γαλλικού μπαλαγιάζ

french balayage

To french balayage έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά το φετινό καλοκάιρι του 2022.

French Balayage

Οι περισσότερες influencers ήδη έχουν αρχίσει να υιοθετούν το συγκεκριμένο είδος balayage και είναι ο πρωταγωνιστής στις βαφές μαλλιών. 

Μάλιστα, μπορείς να βρείς ήδη πάνω πανω από 200.000 φωτογραφίες που να εμπεριέχουν το hashtag του, αφού αφορά κάθε it girl. Οι πιο ενημερωμένες γυναίκες στον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς.

french balayage

Ποιες είναι όμως οι πραγματικές διαφορές του με το balayage που όλες γνωρίζουμε; 

Aρχικά, θέλουμε να αναφερθούμε στον ορισμό της λέξης μπαλαγιάζ, η οποία προέρχεται από τη λέξη balayer που σημαίνει σκουπίζα. Πιο συγκεκριμενα αγορά το ξάνοιγμα στο χ΄ρωμα των μαλλιων που επιτυγχάνεται με ήπιες και φωτεινές ανταύγειες.

Ωστόσο, η διαφορά του με τις ανταύγειες είναι πως χρειάζεται η χρήση αλουμινόχαρτων, αφού εφαρμόζονται με ελεύθερες κινήσεις και μόνο επιφανειακά.  Επίσης, ξεκινάει από την κορυφή των μαλλιών και φτάνει και μέχρι τις άκρες τους.

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις αφορά το αν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Η απάντηση είναι πως ανεξαρτήτα από το στύλ, το french balayage ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και είναι must-have για ολες τη βάση των μαλλιών σου. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: To πιο ρομαντικό μακιγιάζ για όσες είστε καλεσμένες σε γάμο!

HerNewskl

SPF Layering: Το μυστικό να προστατευτείτε από τον ήλιο

HerNewskl

Gigi Hadid: Υιοθέτησε την πιο όμορφη τάση του barbiecore makeup

HerNewskl