HerNews.gr
Beauty

Kylie Jenner: Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε baby pink

Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας Kylie Jenner επιστρέφει με μια εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα και το στυλ των μαλλιών της. Μετά από αρκετό καιρό που έχει υιοθετήσει το φυσικό μαύρο χρώμα, η Kylie αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Kylie Jenner

Kylie Jenner: Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε baby pink

Έτσι, η  διάσημη influencer και επιχειρηματίας επιστρέφει με μια εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα και το στυλ των μαλλιών της. Μετά από αρκετό καιρό που είχε υιοθετήσει το φυσικό μαύρο χρώμα, η ίδια αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Kylie Jenner: Άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της σε baby pink

Σε βιντεο που δημοσίευσε στα social media, παρουσίασε το νέο της χτένισμα, ένα μακρύ καρέ σε αποχρώσεις baby pink. Μάλιστα, η  εντυπωσιακή αλλαγή έδωσε έντονα Y2K vibes, αναβιώνοντας τη δεκαετία του 2000.

Μάλιστα, στη λεζάντα των φωτογραφιών, η Kylie επεσήμανε πως επέστρεψε στην “ροζ περιοχή” και ρωτά τους followers αν τη θυμούνται έτσι.

Ακόμη, η εκκεντρική αλλαγή στα μαλλιά της διάσημης και αγαπημένης influencer αναμένεται να επηρεάσει τις τάσεις μόδας και να εμπνεύσει τους θαυμαστές της σε ό,τι αφορά το στυλ και το χρώμα των μαλλιών.

Επίσης, η φροντίδα των μαλλιών σε baby pink χρώμα απαιτεί ειδική περιποίηση. Mόνο έτσι θα διατηρηθεί η ζωντάνια και η φωτεινότητα του απαλού αυτού τόνου.

  1. Χρησιμοποίησε ήπιο σαμπουάν και conditioner: Επιλέξτε προϊόντα που είναι σχεδιασμένα ειδικά για βαμμένα μαλλιά. Η σειρά προϊόντων περιποίησης θα πρέπει να είναι απαλή, χωρίς συστατικά που θα μπορούσαν να απομονώσουν το χρώμα.
  2. Αποφύγετε το ζεστό νερό: Λούζοντας τα μαλλιά σας με δροσερό νερό, μπορείτε να βοηθήσετε στη διατήρηση του χρώματος, αφού το ζεστό νερό μπορεί να επιδεινώσει την απώλεια χρώματος.
  3. Χρήση ειδικού conditioner για χρώματα: Ένα conditioner που προορίζεται για βαμμένα μαλλιά με χρώματα, όπως το baby pink, μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της ζωντάνιας του χρώματος.
  4. Περιορίστε τη συχνότητα λουσιματων: Το συχνή λούσιμο μπορεί να επιταχύνει τη φθορά του χρώματος. Πλύνετε τα μαλλιά σας όταν χρειάζεται, αλλά προσπαθήστε να μην το κάνετε υπερβολικά συχνά.
  5. Αποφυγή του ηλίου: Το ηλιακό φως μπορεί να επιδεινώσει το ξεθώριασμα του χρώματος. Προστατέψτε τα μαλλιά σας με καπέλο ή κασκόλ αν βρίσκεστε κοντά σε έντονο ηλιακό φως.
@kyliejennerheard its 2014 vibes this year♬ Suga Suga – Instrumental – Baby Bash

Kylie Jenner: Μας έδωσε τις πιο κομψές προτάσεις hairstyle για τα Χριστούγεννα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

7+1 τρόποι για να δυναμώσετε τα μαλλιά σας

HerNews ka

Rihanna: Έκανε το ντεμπούτο της στο Blunt Bangs με κομψή androgyny εμφάνιση

HerNews ka

Contour Bob: Το κούρεμα που δημιουργεί φυσικό contouring στο πρόσωπο

HerNewskl