HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Παρατάει την καριέρα της για να γίνει δικηγόρος;

Η Kim Kardashian είπε ότι θα εγκατέλειπε «απολύτως» την καριέρα της στο τηλεοπτικό ριάλιτι, αν αυτό σήμαινε ότι θα επικεντρωνόταν στο να είναι δικηγόρος «πλήρους απασχόλησης».

«Θα ήμουν εξίσου χαρούμενη αν ήμουν δικηγόρος πλήρους απασχόλησης», δήλωσε η Kim Kardashian κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στο TIME100 Summit την Τρίτη, όταν ρωτήθηκε εάν θα σκεφτόταν ποτέ να απομακρυνθεί από τις κάμερες.

«Υπάρχουν πολλά που είναι πάντα στην τηλεόραση και πολλά που είναι πάντα εκεί έξω, αλλά νομίζω ότι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου γνωρίζουν ότι αγαπάμε πραγματικά πολλές από τις ιδιωτικές μας στιγμές».

Η  Kardashian πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι η καταπολέμηση των αδικιών στο σωφρονιστικό σύστημα της χώρας θα είναι «το πιο σημαντικό έργο της ζωής της».

«Πάντα αστειεύομαι με τη μαμά μου – που είναι η μάνατζέρ μου – λέω “Η Kim K. συνταξιοδοτείται και εγώ θα γίνω δικηγόρος», είπε η Kardashian.

Ο ιδρύτρια της Skims πρόσθεσε: «Θα περνούσα περισσότερο χρόνο για να το κάνω αυτό, με κάμερες ή χωρίς κάμερες».

«Γίνεται συντριπτικό», είπε, προσθέτοντας, «Έφερα την αδερφή μου  Khloé  σε μια φυλακή για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα, και αυτό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό για εκείνη».

Η “αλλαγή πλεύσης” της Kim Kardashian

Η Kim πρωταγωνίστησε στο “Keeping Up With The Kardashians” του E!, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2007, για 20 σεζόν μέχρι να υπογράψει με τη Hulu για το νέο τους ριάλιτι “The Kardashians”, το οποίο έκανε πρεμιέρα πέρυσι.

Με τα χρόνια, η καριέρα της Kim επεκτάθηκε πέρα ​​από το ριάλιτι καθώς κυκλοφόρησε την επωνυμία ρούχων της Skims και την επωνυμία ομορφιάς SKKN BY KIM (πρώην KKW Beauty.)

Όμως άρχισε να ενδιαφέρεται να αγωνιστεί για τη μεταρρύθμιση των φυλακών το 2017, όταν άρχισε να υποστηρίζει την Άλις Μαρί Τζόνσον, η οποία εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης από το 1996, αφού είχε καταδικαστεί για πρώτη φορά για αδίκημα ναρκωτικών.

Αφιέρωσε τον χρόνο της στην απελευθέρωση της Τζόνσον, 67 ετών, και συναντήθηκε ακόμη και με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για το θέμα. Ο Τραμπ,  μείωσε την ποινή της το 2018 και η Τζόνσον αφέθηκε ελεύθερη.

Από τότε, η Kim συνέχισε να υποστηρίζει την απελευθέρωση πολλών άλλων καταδίκων και αποκάλυψε το 2019 ότι σπούδαζε για να γίνει δικηγόρος.\

Η Kim – της οποίας ο αείμνηστος πατέρας, Robert Kardashian, ήταν διάσημος δικηγόρος του OJ Simpson κατά τη δίκη του για τη δολοφονία – πέρασε τις εξετάσεις «baby bar» το 2021 μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες.

Στη σύνοδο κορυφής μοιράστηκε ότι σχεδιάζει να δώσει τις πραγματικές εξετάσεις δικηγορίας τον Φεβρουάριο του 2025.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χιου Τζάκμαν: Η εγκατάλειψη από τη μητέρα του σε ηλικία 8 ετών & η ψυχοθεραπεία

Her News b

Ο μπάτλερ του παλατιού λύνει τη σιωπή του: Πως φέρεται η Κέιτ Μίντλετον στο προσωπικό

Her News b

«Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα» λέει ο 8χρονος γιος της Κριστίνα Ρίτσι

Her News