HerNews.gr
Διεθνή

Ρωσία: Καταγγέλλει απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν από την Ουκρανία – Δέχτηκε επίθεση με drone η προεδρική κατοικία (Βίντεο)

Κατηγορίες εναντίον της Ουκρανίας εξαπέλυσε η Ρωσία, όπου και αναφέρει ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κάνοντας λόγο και για επίθεση με drone στο Κρεμλίνο.

«Δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη είχαν στόχο το Κρεμλίνο. Ως αποτέλεσμα των έγκαιρων ενεργειών των στρατιωτικών και των ειδικών υπηρεσιών που χρησιμοποίησαν συστήματα πολέμου με ραντάρ, οι συσκευές εξουδετερώθηκαν», ισχυρίζεται το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το RIA Novosti.

Η επίθεση φέρεται να έγινε το βράδυ της Τρίτης. Την ίδια στιγμή, κυκλοφορούν και βίντεο στα social media που δείχνουν τις ρωσικές δυνάμεις να χρησιμοποιούν αντι-αεροπορικά πυρά. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται η αυθεντικότητά τους.

Από την «τρομοκρατική ενέργεια», όπως τη χαρακτηρίζει η Μόσχα, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν δεν τραυματίστηκε. Το πρόγραμμα των εργασιών του δεν έχει αλλάξει και θα συνεχιστεί κανονικά.

«Η Ρωσία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να προχωρήσει σε αντίποινα όταν και όπου κρίνει σκόπιμο», προστίθεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου και μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS. 

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε… μπότοξ στα γεννητικά του όργανα για να τα μεγαλώσει

Her News

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμα για τα 95α γενέθλιά της

Her News b

Η Apple γίνεται η πρώτη εταιρεία αξίας 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων

HerNews ka