HerNews.gr
Διεθνή

Η Apple γίνεται η πρώτη εταιρεία αξίας 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που έφτασε σε χρηματιστηριακή αξία 3 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενισχυμένη από τις ελπίδες για επέκτασή της σε νέες αγορές, ανέφερε τη Δευτέρα το Reuters.

Η πρόοδος του κατασκευαστή iPhone ήταν από τις πιο εντυπωσιακές σε έναν μήνα που χαρακτηρίστηκε από το ενδιαφέρον των επενδυτών για τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, με τους αγοραστές μετοχών να προτιμούν επίσης εταιρείες με ισχυρούς ισολογισμούς και ταμειακές ροές.

Η πιο πρόσφατη τριμηνιαία έκθεση της Apple τον Μάιο που δείχνει τα έσοδα και τα κέρδη της, ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών και το ιστορικό της σε αγορές μετοχών ενίσχυσε τη φήμη της ως ασφαλούς επένδυσης κατά την παγκόσμια οικονομική αβεβαιότητα, αναφέρει το Reuters.

Τα νέα έρχονται καθώς η Apple ετοιμάζεται επί του παρόντος να κυκλοφορήσει την ενημέρωση iOS 16.6, καθώς παρουσίασε πρόσφατα το iOS 16.6 Public Beta 4 για χρήστες iPhone. 

Αυτή η επερχόμενη έκδοση αναμένεται να επικεντρωθεί κυρίως σε διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, αλλά θα φέρει επίσης ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις για τους χρήστες iPhone.Apple Store - Find a Store - Apple

Η Apple με έδρα το Κουπερτίνο της Καλιφόρνια είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος προμηθευτής προσωπικών υπολογιστών σε πωλήσεις μονάδων και ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων στον κόσμο.

Θεωρείται μία από τις πέντε μεγάλες αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας πληροφοριών, μαζί με την Alphabet (μητρική εταιρεία της Google), την Amazon, την Meta Platforms και τη Microsoft.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντρου Μπάριμορ: Παραδέχεται ότι θα ήθελε η μητέρα της να ήταν νεκρή – «Δεν μπορώ να περιμένω»

HerNews ka

Το πρόγραμμα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ που θα τελεστεί τη Δευτέρα

Her News

Madonna: Δέχτηκε μήνυση από θαυμαστές της για απίθανο λόγο

HerNews ka