HerNews.gr
Μόδα

Donatella Versace: Σχεδιάζει νέα συλλογή μαζί με την Dua Lipa

Αυτό που θα μπορούσε να γίνει η συνεργασία των διασημοτήτων της χρονιάς θα αποκαλυφθεί σύντομα καθώς δύο γυναικείες δυνάμεις, η καθεμία που φημίζεται για τα ταλέντα της στον αντίστοιχο κλάδο της, ετοιμάζονται να ενώσουν δημιουργικές τους δυνάμεις.

Η Donatella Versace και η Dua Lipa σχεδιάζουν μια συλλογή μαζί για τη Versace.

Η σειρά γυναικείων ενδυμάτων High Summer, με τον κατάλληλο τίτλο «La Vacanza», θα παρουσιαστεί στις Κάννες στις 23 Μαΐου.

«Πάντα εμπνεόμουν από μια συνεργατική διαδικασία σχεδιασμού. Η συνεργασία με τη Dua σε αυτή τη συλλογή ήταν πολύ συναρπαστική και μου αρέσει η δυναμική μεταξύ μας. Η Dua είναι δυνατή, ατρόμητη και ελεύθερη και το δημιουργικό της όραμα είναι εξαιρετικό. Το καλοκαίρι είναι μια μαγική εποχή. Θα αποτυπώσουμε αυτό το συναίσθημα και τα χρώματα εκείνης της εποχής του χρόνου με μια πραγματικά ιδιαίτερη και οικεία επίδειξη μόδας στις Κάννες», είπε η Donatella Versace στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace)

Η Dua Lipa είναι εξίσου ενθουσιασμένη με τη συνεργασία

«Είμαι απολύτως ενθουσιασμένη που σχεδίασα τη γυναικεία συλλογή «La Vacanza» για τον Versace με τη Donatella», είπε σε μια δήλωση, η οποία κοινοποιήθηκε στο Instagram.

«Εκείνη και εγώ έχουμε δημιουργήσει έναν τόσο ισχυρό δεσμό όλα αυτά τα χρόνια και είμαι τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη που έχω λάβει από αυτήν και ολόκληρη την ομάδα από την αρχή της καριέρας μου. Ήταν ένα όνειρο για εκείνη να μου δώσει την τιμή να συν-σχεδίασω αυτή τη συλλογή και να αφήσω όλες τις καλοκαιρινές μου εμπνεύσεις να ξεφύγουν. Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη συλλογή και ανυπομονώ να την κάνω το ντεμπούτο της στις Κάννες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κate Middleton: H πρώτη iconic δημόσια εμφάνιση της για το 2023

HerNewskl

Olivia Wilde: To τούλινο φόρεμα που φόρεσε μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της

HerNewskl

Εσώρουχα: Οι βασικές τάσεις του «νέου σέξι»

Her News