HerNews.gr
Αφιερώματα

Γκουίνεθ Πάλτροου: Οι δύο γάμοι, ο αρραβώνας με τον Μπραντ Πιτ, τα παιδιά & όλα τα “καυτά” ειδύλλια που είχε

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει βγει με μια σειρά από A-listers, από ηθοποιούς όπως ο Μπραντ Πιτ και ο Μπεν Άφλεκ μέχρι μουσικοί όπως ο Κρις Μάρτιν.

Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έχει παντρευτεί δύο φορές, πρόσφατα έγινε πρωτοσέλιδο καθώς αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις σεξουαλικές δεξιότητες του Μπεν Άφλεκ και του Μπραντ Πιτ στην κρεβατοκάμαρα.

«Ο Μπεν ήταν τεχνικά εξαιρετικός», είπε η Γκουίνεθ Πάλτροου για τον σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ.

Εν τω μεταξύ, ο Μπραντ ήταν «μεγάλη χημεία, η αγάπη της ζωής σου, είδος [σύνδεσης]», αποκάλυψε.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την πλήρη λίστα των πρώην της Γκουίνεθ Πάλτροου.

Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ

Η Πάλτροου έβγαινε για λίγο με τον ηθοποιό της «Dead Poets Society» Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Λίγα χρόνια αργότερα, ο Λέοναρντ είπε στην The Post ότι ο χωρισμός τους ήταν ο πιο αστείος χωρισμός που είχε ποτέ. 

Ντόνοβαν Λέιτς

Η ηθοποιός συνέχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό Ντόνοβαν Λέιτς μέχρι το 1995. Το πρώην ζευγάρι ξαναβρέθηκε 20 χρόνια αργότερα σε ένα παιχνίδι  Los Angeles Dodgers τον Σεπτέμβριο του 2013, όπου εντοπίστηκαν να φιλιούνται στα χείλη.

Μπραντ Πιτ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου συνέχισε με έναν άλλο ηθοποιό μετά τον Λέιτς: τον Μπραντ Πιτ.

Οι δυό τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 1995, «Se7en», και αρραβωνιάστηκαν το 1996. Ωστόσο, το κράτησαν μέχρι το 1997.

«Νομίζω ότι ήμουν παιδί και δεν ήμουν έτοιμη. Ήταν πολύ καλός για μένα», είπε η Πάλτροου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2015 στο «The Howard Stern Show». «Ειλικρινά πιστεύω ότι ήμουν πολύ νέα και δεν ήξερα τι έκανα».

Μπεν Άφλεκ

Αφού τελείωσε τον αρραβώνα της με τον Πιτ, η Πάλτροου συνέχισε με τον Άφλεκ. Είχε συνάψει σχέση με το αστέρι τον Μπεν από το 1997 έως το 2000.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Howard Stern το 2015, η Γκουίνεθ Πάλτροου συλλογίστηκε το ειδύλλιό της με τον Affleck.

«Ο Μπεν δεν ήταν σε καλή φάση στη ζωή του για να έχει κοπέλα», είπε εκείνη την εποχή.

Κρις Μάρτιν

Η Γκουίνεθ Πάλτροου παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 2003 με τον τραγουδιστή Κρις Μάρτιν. Απογοητευμένη από τον θάνατο του πατέρα της, η ηθοποιός δέχτηκε απρόθυμα να πάει σε μια συναυλία των Coldplay με φίλους – όπου συναντήθηκε και αμέσως τα κατάφερε με τον ρόκερ.

Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την Apple το 2004 και έναν γιο, τον Moses το 2006. Η Πάλτροου έχει αποκαλέσει τα παιδιά της τους αληθινούς «έρωτες της ζωής της».

Ωστόσο, το 2014 το ζευγάρι ανακοίνωσε  ότι «αποσυνδέονταν συνειδητά» μετά από χωρισμό για πάνω από ένα χρόνο.  Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε δύο χρόνια αργότερα το 2016.

Ο Μάρτιν έχει σχέση με την Ντακότα Τζόνσον από το 2017.

Μπραντ Φάλτσουκ

Η Πάλτροου φαίνεται ότι τη βρήκε τη ευτυχία με τον παραγωγό του «Glee» Μπραντ Φάλτσουκ.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Fox την ίδια στιγμή που εκείνη και ο Μάρτιν αποφάσισαν να τα παρατήσουν.

Fast forward τέσσερα χρόνια και το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στο κτήμα Paltrow’s East Hampton, στη Νέα Υόρκη.

Όπως και στον προηγούμενο γάμο της, η Πάλτροου κράτησε το μεγαλύτερο μέρος της σχέσης της με τον Φάλτσουκ πολύ ιδιωτική.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Μαγδαληνή: Πόρνη ή μια ευσεβής γυναίκα;

Her News

29 Μαΐου: Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους

HerNews ka

Ρίτα Όρα: Σαν σήμερα γεννήθηκε η pop star με τα εκατομμύρια views στο youtube

Her News b