HerNews.gr
Διεθνή

Priyanka Chopra: Η κακή πλαστική χειρουργική της προκάλεσε “βαθιά κατάθλιψη”- Δεν ήθελε καν να βγει από το σπίτι

Η ψυχική υγεία της Priyanka Chopra επηρεάστηκε αρνητικά αφού μια επέμβαση στη μύτη που συνέστησε ο γιατρός πήγε στραβά.

«Ήταν μια σκοτεινή φάση», παραδέχτηκε η Priyanka Chopra στο «The Howard Stern Show» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Chopra που πλέον είναι 40 ετών, είπε ότι την είχαν συμβουλέψει προηγουμένως να αφαιρέσει έναν πολύποδα στη ρινική της κοιλότητα.

Ωστόσο, είπε ότι η διαδικασία έκανε το πρόσωπό της να φαίνεται «εντελώς διαφορετικό» και έπεσε σε «βαθιά, βαθιά κατάθλιψη».

Εκτός από τις επιπτώσεις που είχε η ρινοπλαστική στη φυσική της εμφάνιση και τις εσωτερικές της σκέψεις, επηρέασε και τα προς το ζην.

Η νικήτρια του διαγωνισμού Μις Κόσμος 2000 είπε ότι απολύθηκε από τρεις διαφορετικές ταινίες μετά την πλαστική επέμβαση και πίστευε ότι η καριέρα της ως ηθοποιός «τελείωσε πριν ξεκινήσει».

Η Chopra μοιράστηκε ότι δεν ήθελε καν να βγει από το σπίτι της μερικές φορές, αλλά ο αείμνηστος πατέρας της, ο οποίος ήταν γιατρός, την ενθάρρυνε να πάει να κάνει διορθωτική επέμβαση.

«Ήμουν τρομοκρατημένη γι’ αυτό, αλλά μου είπε: «Θα είμαι στο δωμάτιο μαζί σου», αποκάλυψε. «Μου κράτησε τα χέρια μέσα από αυτό και με βοήθησε να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου».

Η Chopra είπε ότι ο σκηνοθέτης ταινιών του Bollywood, Anil Sharma, τη βοήθησε επίσης να επιστρέψει στον δρόμο, προσφέροντάς της έναν δεύτερο ρόλο σε μια ταινία – παρόλο που υποτίθεται ότι θα έπαιζε «αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

«Κάθε φορά που κοιταζόμουν στον καθρέφτη, ένας άγνωστος με κοιτούσε πίσω και δεν πίστευα ότι η αίσθηση του εαυτού μου ή η αυτοεκτίμησή μου θα ανακάμψουν ποτέ από το χτύπημα», έγραψε στο βιβλίο της.

Ωστόσο, η Priyanka Chopra μοιράστηκε επίσης πώς άλλαξε την οπτική της

«Τώρα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν εκπλήσσομαι πια. Έχω συμφιλιωθεί με αυτό το ελαφρώς διαφορετικό εγώ μου», είπε.

«Είμαι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι: κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και σκέφτομαι ότι μπορεί να χάσω λίγο βάρος. Νομίζω ότι ίσως μπορέσω να γυμναστώ λίγο περισσότερο. Αλλά είμαι και ικανοποιημένη. Αυτό είναι το πρόσωπό μου. Αυτό είναι το σώμα μου. Μπορεί να έχω ελαττώματα, αλλά είμαι εγώ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Ξεσπά σε λυγμούς και λέει ότι θα «έκανε τα πάντα» για να πάρει πίσω τον Kanye West

HerNews ka

Κέβιν Κόστνερ: Πληρώνει όσο όσο να φύγει η σύζυγός του από το σπίτι κι εκείνη μένει

Her News b

Gwyneth Paltrow: “Τα μικρά παιδιά απλά καταστρέφουν τη σχέση”

HerNewskl